Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: montociao Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 25785
montociao JARUZA
manu Tactiek new
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 55.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Erkan rent richting de bal. Clos Gómez rent richting de bal. Łopatowicz is nu in balbezit. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Clos Gómez zijn tegenspeler op de grond. Clos Gómez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Garres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciabovi rent richting de bal. Parusel onderschept slim de pass. Parusel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nędza is nu in balbezit. Cycol rent richting de bal. Calvo onderschept slim de pass. Parusel rent richting de bal. Parusel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić schiet op doel. Stephens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Varlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gučić is nu in balbezit. Gučić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - JARUZA 1:0

45e minuut.
Buzdugan rent richting de bal. Erkan onderschept slim de pass. Erkan passt de bal met de wreef. Dierckx rent richting de bal. Dierckx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 39%, JARUZA 61%.
montociao - JARUZA 1:0

50e minuut.
Nędza geeft de bal voor. Daar is Cacciabovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel draait met de bal, schiet en ... Stephens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Bajer met een sublieme pass. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić haalt uit met een fantastische trap. Stephens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dormetta rent richting de bal. Bajer rent richting de bal. Bajer speelt de bal door. Calvo rent richting de bal. Calvo geeft een lange en hoge pass. Stephens bokst de bal weg. Parusel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - JARUZA 2:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dormetta met een snelle inworp. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel. Oyuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - JARUZA 2:1

67e minuut.
Dormetta verovert de bal door een tackle van achteren. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dormetta is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo met een sublieme pass. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bajer passt de bal zonder na te denken. Nędza is nu in balbezit. Nędza geeft de bal voor. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Stephens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gučić rent richting de bal. Gučić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - JARUZA 3:1

79e minuut.
Cacciabovi geeft de bal voor. Mansur probeert de bal met de borst te controleren. Buzdugan geeft een hoge lob. Parusel is nu in balbezit. Parusel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Łopatowicz geeft een hoge lob. Gučić kopt de bal weg. Eberle speelt de bal door. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer rent richting de bal. Bajer passt de bal zonder na te denken. Parusel is nu in balbezit. Parusel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Eberle geeft een lange en hoge pass. Parusel kopt de bal weg. Gaudyn onderschept slim de pass. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 32%, JARUZA 68%.
montociao - JARUZA 3:1