Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: SATANA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1546
Kalimavis Real 11 United
cat Tactiek 352DL
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 26
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Reiter speelt de bal door. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een hoge lob. Dajao is nu in balbezit. Dajao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

4e minuut.
Topka heeft problemen om de bal te vangen. Jirsa met een sublieme pass. Tzimet met een sublieme pass. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Fanton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Dajao is nu in balbezit. Musampa maakt een afschuwelijke overtreding. Dajao raakt geblesseerd tijdens het duel. Balanchivadze wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fila speelt de bal door. Klungelig pakt Dajao de bal. Sulugöz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dajao raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dajao kan niet meer verder spelen. Alizzi komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fila neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Fila speelt de bal door. Balanchivadze is nu in balbezit. Balanchivadze passt de bal met de wreef. Topka rent richting de bal. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - Real 11 United 0:1

20e minuut.
Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Sulugöz met een sublieme pass. Nazareno rent richting de bal. Nazareno geeft een lange en hoge pass. Oszenda springt en kopt de bal. Mišković bokst de bal weg.

22e minuut.
Oszenda onderschept slim de pass. Sagna rent richting de bal. Oszenda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oszenda krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sagna geeft een lange en hoge pass. Alizzi kopt de bal weg. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap. Fanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - Real 11 United 0:2

33e minuut.
Musampa probeert naar een medespeler te passen. Fila rent richting de bal. Bădilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fila legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fanton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Alizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna rent richting de bal. Sagna met een sublieme pass. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - Real 11 United 0:3

39e minuut.
Daar is Musampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanchivadze geeft de bal voor. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap. Fanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - Real 11 United 0:4

42e minuut.
Fila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cangemi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalimavis 63%, Real 11 United 37%.
Kalimavis - Real 11 United 0:4

49e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna met een sublieme pass. Topka probeert naar een medespeler te passen. Alizzi is nu in balbezit. Alizzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Balanchivadze met een sublieme pass. Alizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alizzi geeft een lange en hoge pass. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balanchivadze geeft een lange en hoge pass. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap. Fanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - Real 11 United 0:5

60e minuut.
Klungelig pakt Gratkiewicz de bal. Oszenda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagna. Sagna krijgt een gele kaart. Oszenda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulugöz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mišković met een sublieme pass. Topka is nu in balbezit. Bădilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bădilă krijgt een gele kaart. Topka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tzimet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topka kopt de bal weg. Fanton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Alizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alizzi geeft een lange en hoge pass. Mészöly heeft problemen om de bal te vangen. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Mészöly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szpejna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cangemi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - Real 11 United 0:6

77e minuut.
Piotrowicz rent richting de bal. Kraś onderschept slim de pass. Kraś geeft een hoge lob. Nazareno kopt de bal weg. Oszenda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szpejna passt de bal in één keer door. Tzimet rent richting de bal. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna onderschept slim de pass. Szpejna geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalimavis 60%, Real 11 United 40%.
Kalimavis - Real 11 United 0:6