Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calcio spettacolo montociao
4-3-3 magic Tactiek manu
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 60.2
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Mansur geeft een hoge lob. Inworp. Mikunda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Nędza probeert naar een medespeler te passen. Eberle probeert naar een medespeler te passen. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap. Gryciuk bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Calvo kan de bal niet met de borst controleren. Calvo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sokół de bal onder controle te krijgen. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:1

9e minuut.
Mansur rent richting de bal. Mansur geeft een hoge lob. Tabet is nu in balbezit. Gołaszewski onderschept slim de pass. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap. Gryciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dehaene passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikunda passt de bal zonder na te denken. Gučić is nu in balbezit. Gučić haalt uit met een fantastische trap. Gryciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Eberle met een snelle inworp. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Gryciuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Eberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberle geeft de bal voor. Gučić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tabet heeft problemen om de bal te vangen. Gučić is nu in balbezit. Gučić passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mansur onderschept slim de pass. Mansur passt de bal met de wreef. Tabet rent richting de bal. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabet. Gołaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eberle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gučić rent richting de bal. Gučić schiet op doel. Gryciuk bokst de bal weg. Piava rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel. Gryciuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Eberle rent richting de bal. Eberle passt de bal met de wreef. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski schiet op doel. Gryciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:2

43e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal in één keer door. Gučić is nu in balbezit. Gučić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 66%, montociao 34%.
calcio spettacolo - montociao 0:3

47e minuut.
Gučić is nu in balbezit. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić onderschept slim de pass. Gučić draait met de bal, schiet en ... Gryciuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:4

52e minuut.
Eberle passt de bal in één keer door. Gučić rent richting de bal. Gučić passt de bal met de wreef. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Gryciuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gučić is nu in balbezit. Gučić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bajer passt de bal zonder na te denken. Mancera geeft een hoge lob. Gołaszewski kopt de bal weg. Eberle rent richting de bal. Eberle geeft een hoge lob. Gryciuk bokst de bal weg. Calvo springt en kopt de bal. Gryciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:5

61e minuut.
Mancera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eberle kopt de bal weg. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mikunda passt de bal met de wreef. Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip is nu in balbezit. Archip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nędza kopt de bal weg. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski is nu in balbezit. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:6

72e minuut.
Martakis geeft een lange en hoge pass. Gołaszewski kopt de bal weg. Daar is Sokół, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gučić rent richting de bal. Gučić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle rent richting de bal. Eberle speelt de bal door. Daar is Gučić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gučić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Eberle is nu in balbezit. Eberle passt de bal in één keer door. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić draait met de bal, schiet en ... Gryciuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:7

82e minuut.
Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalan verovert de bal door een tackle van achteren. Patalan passt de bal in één keer door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel schiet op doel. Oyuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dehaene verovert de bal door een tackle van achteren. Dehaene passt de bal zonder na te denken. Bajer probeert naar een medespeler te passen. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sokół de bal. Gučić rent richting de bal. Gučić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - montociao 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 65%, montociao 35%.
calcio spettacolo - montociao 0:8