Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: JARUZA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9740
JARUZA Stella Rossa
new Tactiek skioppo
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen good


13e minuut.
Camarasa is nu in balbezit. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa onderschept slim de pass. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Clos Gómez is nu in balbezit. Dormetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormetta passt de bal met de wreef. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel. Niepsuj bokst de bal weg.

29e minuut.
Palizas is nu in balbezit. Palizas passt de bal met de wreef. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Stella Rossa 1:0

32e minuut.
Dormetta met een sublieme pass. Erkan rent richting de bal. Erkan passt de bal met de wreef. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Clos Gómez passt de bal met de wreef. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camarasa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erkan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Palizas kopt de bal weg. Dierick is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarasa. Camarasa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Erkan de bal. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... Niepsuj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Stella Rossa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 40%, Stella Rossa 60%.
JARUZA - Stella Rossa 2:0

48e minuut.
Dormetta speelt de bal door. Klungelig pakt Erkan de bal. Clos Gómez is nu in balbezit. Erkan rent richting de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ... Niepsuj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Stella Rossa 3:0

52e minuut.
Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez met een sublieme pass. Erkan is nu in balbezit. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Sierociński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dormetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny maakt een afschuwelijke overtreding. Dormetta raakt geblesseerd tijdens het duel. Dormetta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erkan is nu in balbezit. Erkan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Niepsuj trapt de bal weg. Pelicano kopt de bal weg. Menezes rent richting de bal. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Garres speelt de bal door. Daar is Palizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palizas speelt de bal door. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 30%, Stella Rossa 70%.
JARUZA - Stella Rossa 3:0