Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: SATANA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1579
Kalimavis JARUZA
cat Tactiek new
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 53.1
average Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Mészöly geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camarasa met een snelle inworp. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Palizas met een sublieme pass. Camarasa rent richting de bal. Sulugöz rent richting de bal. Camarasa onderschept slim de pass. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Tebar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Clos Gómez kopt de bal weg. Erkan rent richting de bal. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - JARUZA 0:1

26e minuut.
Palizas probeert de bal aan de voet te houden. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan met een sublieme pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Tebar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Velas onderschept slim de pass. Velas geeft de bal voor. Reiter rent richting de bal. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Sulugöz onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - JARUZA 0:2

34e minuut.
Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn met een sublieme pass. Clos Gómez speelt de bal door. Daar is Erkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palizas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Demirian is nu in balbezit. Dormetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta passt de bal met de wreef. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... Tebar bokst de bal weg. Jirsa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - JARUZA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalimavis 73%, JARUZA 27%.
Kalimavis - JARUZA 0:3

51e minuut.
Jirsa geeft de bal voor. Inworp. Camarasa met de inworp. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - JARUZA 0:4

56e minuut.
Palizas is nu in balbezit. Camarasa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bădilă. Bădilă krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Palizas speelt de bal door. Camarasa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulugöz. Camarasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camarasa wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Reiter speelt de bal door. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... Tebar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - JARUZA 0:5

86e minuut.
Daar is Oszenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oszenda raakt geblesseerd tijdens het duel. Bădilă met een snel genomen vrije trap. Oszenda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalimavis - JARUZA 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalimavis 66%, JARUZA 34%.
Kalimavis - JARUZA 1:5