Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9352
F.C Bonascola 2009 Kalimavis
tona Tactiek cat
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 42.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


14e minuut.
Nazareno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu geeft de bal voor. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Szwarczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Jirsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tristá de bal. Slattery probeert naar een medespeler te passen. Scapin rent richting de bal. Scapin draait met de bal, schiet en ... Tebar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tebar bokst de bal weg.

21e minuut.
Tristá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slattery met een sublieme pass. Jirsa speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek draait met de bal, schiet en ... Tebar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Kalimavis 1:0

23e minuut.
Radu probeert naar een medespeler te passen. Mighten speelt de bal door. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Kalimavis 2:0

25e minuut.
Rantakari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sannini komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Cernea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rujoiu. Rujoiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 52%, Kalimavis 48%.
F.C Bonascola 2009 - Kalimavis 2:0

55e minuut.
Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delannoy rent richting de bal. Delannoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Scapin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Kalimavis 3:0

63e minuut.
Radu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazareno met een snelle inworp. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Musampa passt de bal in één keer door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu passt de bal in één keer door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delannoy met de inworp. Rujoiu is nu in balbezit. Slattery onderschept slim de pass. Slattery geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oszenda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radu. Oszenda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulugöz met een snel genomen vrije trap. Oszenda heeft problemen om de bal te vangen. Ketels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oszenda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oszenda neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Kalimavis 3:1

82e minuut.
Tristá is nu in balbezit. Tristá passt de bal met de wreef. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Nazareno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazareno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 45%, Kalimavis 55%.
F.C Bonascola 2009 - Kalimavis 3:1