Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Baretten KMSK Eksaarde
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Custers bereikt de bal nog maar net als eerste. Custers probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sonderveld met een snelle inworp. Gerlo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vandenberghe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sonderveld. Vandenberghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Custers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guilmot is nu in balbezit. Guilmot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Demot geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerlo de bal. Gerlo passt de bal zonder na te denken. Lebbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Doll rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Habers met een sublieme pass. Guilmot is nu in balbezit. Guilmot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - KMSK Eksaarde 1:0

28e minuut.
Wytynck rent richting de bal. Hollevoet onderschept slim de pass. Hollevoet speelt de bal door. Lebbe rent richting de bal. Lebbe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Custers de bal onder controle te krijgen. Lebbe is nu in balbezit. Wytynck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wytynck krijgt een gele kaart. Lebbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sonderveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbe onderschept slim de pass. Lebbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Auwerx onderschept slim de pass. Auwerx speelt de bal door. Vandenberghe is nu in balbezit. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vandenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenberghe passt de bal in één keer door. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott schiet op doel. Van de Wiele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Baretten 49%, KMSK Eksaarde 51%.
Germinal Baretten - KMSK Eksaarde 1:0

49e minuut.
Doll rent richting de bal. Walsschaerts is nu in balbezit. Doll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doll krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo geeft de bal voor. Daar is Rogiers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebbe rent richting de bal. Lebbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Germinal Baretten - KMSK Eksaarde 1:1

55e minuut.
Lebbe probeert naar een medespeler te passen. Rogiers rent richting de bal. Gerlo onderschept slim de pass. Gerlo haalt uit met een fantastische trap. Beerens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - KMSK Eksaarde 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Baretten 37%, KMSK Eksaarde 63%.
Germinal Baretten - KMSK Eksaarde 1:2