Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:10
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.02
  • Stadion: dick Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2915
dick Partizan Lovendegem
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Heyninck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Henderix met de inworp. de Heusch rent richting de bal. de Heusch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Penxten heeft problemen om de bal te vangen. Gysbrecht onderschept slim de pass. Gysbrecht geeft een hoge lob. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henderix geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Penxten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Copain is nu in balbezit. Copain met een sublieme pass. Gysbrecht is nu in balbezit. Steenwinckel verovert de bal door een tackle van achteren. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Devlies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daar is Charlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderix verovert de bal door een tackle van achteren. Henderix probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Smits is nu in balbezit. Copain is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smits. Smits krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dick 50%, Partizan Lovendegem 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dick - Partizan Lovendegem 0:0

67e minuut.
Swartenbroucks met een sublieme pass. Van Impe rent richting de bal. Van Impe speelt de bal door. Copain rent richting de bal. Copain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bennesteker verovert de bal door een tackle van achteren. Bennesteker passt de bal zonder na te denken. Smits probeert de bal met de borst te controleren. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dick - Partizan Lovendegem 1:0

85e minuut.
Charlier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Impe is nu in balbezit. Van Impe met een sublieme pass. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dick 52%, Partizan Lovendegem 48%.
dick - Partizan Lovendegem 1:0