Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFCE Zoersel FC Leghem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Martens passt de bal in één keer door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet passt de bal in één keer door. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Klungelig pakt Goessens de bal. D`Hollander bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollen rent richting de bal. D`Hollander rent richting de bal. D`Hollander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De Witte is nu in balbezit. De Witte speelt de bal door. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ... Penninck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFCE Zoersel - FC Leghem 0:1

25e minuut.
Teppers passt de bal zonder na te denken. Defays rent richting de bal. D`Hollander verovert de bal door een tackle van achteren. D`Hollander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Polet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Charlet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KFCE Zoersel - FC Leghem 0:2

31e minuut.
Van Parys geeft de bal voor. Inworp. Charlet met een snelle inworp. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt geeft een lange en hoge pass. Penninck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Parys kopt de bal weg. Penninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Goessens probeert naar een medespeler te passen. Goerlandt rent richting de bal. Goerlandt passt de bal in één keer door. Martens rent richting de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFCE Zoersel 57%, FC Leghem 43%.
KFCE Zoersel - FC Leghem 0:2

71e minuut.
Bollen rent richting de bal. Goessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt speelt de bal door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Goessens kopt de bal weg. Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldack bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KFCE Zoersel - FC Leghem 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFCE Zoersel 47%, FC Leghem 53%.
KFCE Zoersel - FC Leghem 0:3