Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leghem Hoger Op Mouscron
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
De Laet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wullaert komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt passt de bal in één keer door. Martens is nu in balbezit. Martens haalt uit met een fantastische trap. Vandamme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - Hoger Op Mouscron 1:0

30e minuut.
Goerlandt verovert de bal door een tackle van achteren. Goerlandt met een sublieme pass. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Forrez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - Hoger Op Mouscron 2:0

32e minuut.
Honorin onderschept slim de pass. Honorin probeert naar een medespeler te passen. Goessens speelt de bal door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - Hoger Op Mouscron 3:0

43e minuut.
Goessens probeert de bal met de borst te controleren. Brackenier onderschept slim de pass. Brackenier probeert naar een medespeler te passen. Courtois is nu in balbezit. Courtois schiet op doel. De Meulemeester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 57%, Hoger Op Mouscron 43%.
FC Leghem - Hoger Op Mouscron 3:0

73e minuut.
Vanpeteghem is nu in balbezit. Vanpeteghem passt de bal met de wreef. Courtois rent richting de bal. Brackenier is nu in balbezit. Brackenier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Schooten met een sublieme pass. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt speelt de bal door. Martens rent richting de bal. Martens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 50%, Hoger Op Mouscron 50%.
FC Leghem - Hoger Op Mouscron 3:0