Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm Rapid Edegem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Peutinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens met een sublieme pass. Cruts heeft problemen om de bal te vangen. Cruts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Beerens onderschept slim de pass. Hongenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens onderschept slim de pass. Beerens passt de bal met de wreef. Cruts is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Rapid Edegem 1:0

11e minuut.
Christiaen is nu in balbezit. Christiaen geeft een hoge lob. Daar is Meerschaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruts rent richting de bal. Cruts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Winter passt de bal met de wreef. Beerens rent richting de bal. Beerens passt de bal zonder na te denken. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Callewaert kopt de bal weg. de Graaff probeert naar een medespeler te passen. Dekort heeft problemen om de bal te vangen. Fiers verovert de bal door een tackle van achteren. Fiers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
de Graaff geeft de bal voor. Daelman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Meerschaut de bal onder controle te krijgen. Cruts is nu in balbezit. Cruts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lemmens trapt de bal weg. Benteke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Callewaert. Callewaert krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Roelandts rent richting de bal. Inworp. Roelandts met een snelle inworp. Resmann rent richting de bal. Resmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benteke geeft de bal voor. Fiers kopt de bal weg. Daar is Resmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiers is nu in balbezit. Fiers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Zwalm - Rapid Edegem 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 49%, Rapid Edegem 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Zwalm - Rapid Edegem 1:1

55e minuut.
Hongenaert kopt de bal weg. de Graaff is nu in balbezit. de Graaff geeft een hoge lob. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roelandts is nu in balbezit. Roelandts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Winter de bal. Fiers is nu in balbezit. Fiers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Callewaert passt de bal zonder na te denken. Beerens heeft problemen om de bal te vangen. Beerens passt de bal zonder na te denken. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fiers rent richting de bal. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiers is nu in balbezit. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Winter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mortelmans komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Brabant met de inworp. de Graaff is nu in balbezit. Beerens onderschept slim de pass. Beerens geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 63%, Rapid Edegem 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Zwalm - Rapid Edegem 1:1