Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lovendegem FC Leghem
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Goessens verovert de bal door een tackle van achteren. Goessens geeft een hoge lob. Hertsens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt verovert de bal door een tackle van achteren. Goerlandt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Smits heeft problemen om de bal te vangen. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt met een sublieme pass. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel. Devlies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Devlies niet meer kan verder spelen. Vasserot komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesters onderschept slim de pass. Hesters geeft een hoge lob. Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt draait met de bal, schiet en ... Vasserot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lovendegem 55%, FC Leghem 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Lovendegem - FC Leghem 0:0

52e minuut.
Goessens passt de bal zonder na te denken. Lefevre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goerlandt. Goerlandt krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Allard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertsens verovert de bal door een tackle van achteren. Hertsens passt de bal met de wreef. Martens is nu in balbezit. Martens schiet op doel. Vasserot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Smits de bal onder controle te krijgen. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt met een sublieme pass. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vasserot niet meer kan verder spelen. Dreesen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Goessens met een sublieme pass. De Laet met een sublieme pass. Martens rent richting de bal. Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Goessens met een snelle inworp. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet speelt de bal door. Martens rent richting de bal. Martens schiet op doel. Dreesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De Laet is nu in balbezit. De Laet passt de bal in één keer door. Martens rent richting de bal. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Heck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieroni met een snelle inworp. Van Eetvelde is nu in balbezit. Van Eetvelde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lovendegem 56%, FC Leghem 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Lovendegem - FC Leghem 0:0