Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Den Malinwa SV Furnio
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 19.7
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant onderschept slim de pass. Amant probeert naar een medespeler te passen. Doku rent richting de bal. Doku haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 1:0

5e minuut.
Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken geeft een lange en hoge pass. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Philipsen de bal onder controle te krijgen. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonen met een sublieme pass. Amant is nu in balbezit. Philipsen onderschept slim de pass. Philipsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mertens passt de bal zonder na te denken. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens met een sublieme pass. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doku springt en kopt de bal. Van Avermaet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 2:0

24e minuut.
Boonen met een sublieme pass. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens passt de bal in één keer door. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dieltiens is nu in balbezit. Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens verovert de bal door een tackle van achteren. Dieltiens schiet op doel. Van Avermaet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 3:0

34e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal in één keer door. Bulcke heeft problemen om de bal te vangen. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Vandenbroucke de bal. Vandenbroucke passt de bal zonder na te denken. Berckelaer met een sublieme pass. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 4:0

40e minuut.
Bulcke is nu in balbezit. Bulcke passt de bal met de wreef. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morhaye de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 46%, SV Furnio 54%.
Den Malinwa - SV Furnio 4:0

47e minuut.
Doku onderschept slim de pass. Doku passt de bal met de wreef. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Museeuw geeft een lange en hoge pass. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant passt de bal zonder na te denken. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Doku kopt de bal weg. Spitaels rent richting de bal. Met opzet legt Boonen zijn tegenspeler op de grond. Spitaels wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Bulcke onderschept slim de pass. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 5:0

60e minuut.
Delacourt komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doku onderschept slim de pass. Doku probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulcke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 6:0

70e minuut.
Klungelig pakt Bulcke de bal. Doku is nu in balbezit. Bulcke is nu in balbezit. Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - SV Furnio 7:0

86e minuut.
Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitaels verovert de bal door een tackle van achteren. Spitaels geeft een lange en hoge pass. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 40%, SV Furnio 60%.
Den Malinwa - SV Furnio 7:0