Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svk mechelen Dogs of War XI
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Libert geeft een lange en hoge pass. Brutsaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Deschacht de bal. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele haalt uit met een fantastische trap. Mollez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bauts probeert naar een medespeler te passen. Vandenbussche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurion. Jurion krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Brutsaert rent richting de bal. Smaele verovert de bal door een tackle van achteren. Dubourg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smaele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smaele neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - Dogs of War XI 0:1

13e minuut.
van den Keybus passt de bal met de wreef. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne onderschept slim de pass. Despagne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Resmann heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Benteke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Benteke maakt een afschuwelijke overtreding. Benteke krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Vandenbussche de bal. van den Keybus bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus passt de bal zonder na te denken. Despagne rent richting de bal. Despagne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svk mechelen - Dogs of War XI 1:1

25e minuut.
Libert is nu in balbezit. Libert passt de bal zonder na te denken. Smaele rent richting de bal. Benteke rent richting de bal. Benteke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele onderschept slim de pass. Smaele schiet op doel. Mollez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - Dogs of War XI 1:2

34e minuut.
Baré onderschept slim de pass. Benteke is nu in balbezit. Deschacht onderschept slim de pass. Baré is nu in balbezit. Baré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baré bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus is nu in balbezit. Baré rent richting de bal. van den Keybus onderschept slim de pass. van den Keybus haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bauts probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van den Keybus rent richting de bal. van den Keybus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Resmann de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deschacht rent richting de bal. Benteke onderschept slim de pass. Benteke probeert naar een medespeler te passen. Smaele is nu in balbezit. Smaele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 47%, Dogs of War XI 53%.
Svk mechelen - Dogs of War XI 1:2

59e minuut.
Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Despagne is nu in balbezit. van den Keybus rent richting de bal. Despagne rent richting de bal. Despagne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svk mechelen - Dogs of War XI 2:2

64e minuut.
Daar is Deschacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Keybus bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Despagne de bal. Despagne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baré geeft de bal voor. Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele rent richting de bal. Benteke rent richting de bal. Benteke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - Dogs of War XI 2:3

75e minuut.
Vanderschelden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderschelden met een sublieme pass. Despagne rent richting de bal. van den Keybus bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt van den Keybus de bal. Baré is nu in balbezit. van den Keybus onderschept slim de pass. van den Keybus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svk mechelen - Dogs of War XI 3:3

81e minuut.
Despagne geeft een lange en hoge pass. de Graaff probeert naar een medespeler te passen. Origi kopt de bal weg. Despagne rent richting de bal. Despagne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 34%, Dogs of War XI 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svk mechelen - Dogs of War XI 3:3