Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Den Malinwa KAA GENT
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 19.6
formidable Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Verbraken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caneghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneghem met een sublieme pass. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael schiet op doel. Ruytjens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

6e minuut.
Delacourt is nu in balbezit. Delacourt speelt de bal door. Masureel is nu in balbezit. Masureel haalt uit met een fantastische trap. Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 1:0

7e minuut.
Verbraken rent richting de bal. Salaerts onderschept slim de pass. Salaerts met een sublieme pass. Masureel rent richting de bal. Masureel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jaspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspers passt de bal met de wreef. Foriers rent richting de bal. Masureel onderschept slim de pass. Masureel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vervaet speelt de bal door. Verbraken speelt de bal door. Masureel is nu in balbezit. Delacourt rent richting de bal. Delacourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Berckelaer is nu in balbezit. Berckelaer passt de bal met de wreef. Coupé bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens onderschept slim de pass. Dieltiens haalt uit met een fantastische trap. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Moors met een sublieme pass. Amant kopt de bal weg. Jaspers controleert de bal met de borst. Masureel bereikt de bal nog maar net als eerste. Masureel schiet op doel. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 2:0

19e minuut.
Diependael bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens geeft de bal voor. Delacourt is nu in balbezit. Delacourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal in één keer door. Masureel rent richting de bal. Masureel haalt uit met een fantastische trap. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 3:0

30e minuut.
Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Diependael bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens verovert de bal door een tackle van achteren. Dieltiens geeft een hoge lob. Delacourt kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Foriers passt de bal met de wreef. Delacourt rent richting de bal. Delacourt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Masureel de bal. Masureel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 38%, KAA GENT 62%.
Den Malinwa - KAA GENT 4:0

48e minuut.
Foriers probeert naar een medespeler te passen. Diependael bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneghem onderschept slim de pass. Caneghem geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vervaet passt de bal in één keer door. Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken met een sublieme pass. Masureel is nu in balbezit. Masureel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 5:0

57e minuut.
Van Schepdael is nu in balbezit. Vervaet verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaet passt de bal met de wreef. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Salaerts passt de bal met de wreef. Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken geeft een lange en hoge pass. Masureel bereikt de bal nog maar net als eerste. Masureel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vertongen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vertongen kopt de bal weg. Coupé bereikt de bal nog maar net als eerste. Masureel onderschept slim de pass. Masureel haalt uit met een fantastische trap. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 6:0

71e minuut.
Verbraken rent richting de bal. Verbraken geeft een lange en hoge pass. Dieltiens rent richting de bal. Dieltiens draait met de bal, schiet en ... Masureel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Staessens is nu in balbezit. Verbraken verovert de bal door een tackle van achteren. Verbraken met een sublieme pass. Masureel rent richting de bal. Masureel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jaspers is nu in balbezit. Vervaet verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaet passt de bal met de wreef. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maertens probeert naar een medespeler te passen. Verbraken rent richting de bal. Salaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salaerts krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Verbraken raakt geblesseerd tijdens het duel. Vervaet met een snel genomen vrije trap. Coupé heeft problemen om de bal te vangen. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens haalt uit met een fantastische trap. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 7:0

87e minuut.
Amant kopt de bal weg. Masureel heeft problemen om de bal te vangen. Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Masureel de bal. Masureel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 8:0

90e minuut.
Foriers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dieltiens met een snelle inworp. Vertongen speelt de bal door. Vervaet geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - KAA GENT 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 35%, KAA GENT 65%.
Den Malinwa - KAA GENT 9:0