Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter FC Club de Anvers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Kins verovert de bal door een tackle van achteren. Kins passt de bal in één keer door. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Morgeaux is nu in balbezit. Kins rent richting de bal. Kins passt de bal met de wreef. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Thonet met de inworp. Morgeaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgeaux geeft de bal voor. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Raedt geeft een lange en hoge pass. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser met een sublieme pass. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - Club de Anvers 0:1

29e minuut.
Kins rent richting de bal. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Bervoets rent richting de bal. Peels onderschept slim de pass. Peels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Thonet onderschept slim de pass. Thonet passt de bal in één keer door. Kins speelt de bal door. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 55%, Club de Anvers 45%.
Winter FC - Club de Anvers 0:1

46e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Peels rent richting de bal. Kins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kins krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Anderson passt de bal met de wreef. Booser rent richting de bal. Booser probeert naar een medespeler te passen. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Baré is nu in balbezit. Nevens onderschept slim de pass. Dewit speelt de bal door. Van de Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Peels heeft problemen om de bal te vangen. Feuillette verovert de bal door een tackle van achteren. Feuillette speelt de bal door. Dillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillen geeft een hoge lob. Gheltiere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Van de Perre is nu in balbezit. Van de Perre probeert naar een medespeler te passen. Kins rent richting de bal. Kins schiet op doel. Van Dyck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Nevens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bervoets rent richting de bal. Peels maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peels naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 56%, Club de Anvers 44%.
Winter FC - Club de Anvers 0:1