Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic Malinois SV Furnio
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Verhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert rent richting de bal. Gilbert geeft een lange en hoge pass. de Loore probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boonen rent richting de bal. Boonen geeft een lange en hoge pass. Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gilbert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Philipsen komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. den Bosscher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Philipsen. Philipsen krijgt een gele kaart.

39e minuut.
den Bosscher geeft de bal voor. Daar is Morhaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walem rent richting de bal. Walem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Philipsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paerts neemt de hoekschop. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst schiet op doel. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vandenbroucke met de inworp. Philipsen is nu in balbezit. Philipsen passt de bal in één keer door. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - SV Furnio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 55%, SV Furnio 45%.
Olimpic Malinois - SV Furnio 0:1

51e minuut.
Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. den Bosscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen rent richting de bal. Philipsen draait met de bal, schiet en ... Cautereels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ruytjens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Loore met een snelle inworp. Uijtdebroeks is nu in balbezit. Uijtdebroeks schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Boonen onderschept slim de pass. Boonen probeert naar een medespeler te passen. Uijtdebroeks is nu in balbezit. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sleeckx rent richting de bal. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert geeft een lange en hoge pass. Philipsen rent richting de bal. Philipsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 69%, SV Furnio 31%.
Olimpic Malinois - SV Furnio 0:1