Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:10
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.03
  • Stadion: Leuven Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2595
Leuven shitterpool fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Turner is nu in balbezit. Turner passt de bal zonder na te denken. Daar is Matthys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Van Avermaet trapt de bal weg van het doel. Marchand kopt de bal weg. Merckx rent richting de bal. Cambier onderschept slim de pass. Cambier met een sublieme pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leuven 46%, shitterpool fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leuven - shitterpool fc 0:0

46e minuut.
Van Avermaet rent richting de bal. Van Avermaet speelt de bal door. Merckx rent richting de bal. Cambier onderschept slim de pass. Cambier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leuven - shitterpool fc 0:1

71e minuut.
Turner passt de bal met de wreef. Cambier heeft problemen om de bal te vangen. Cambier passt de bal met de wreef. Matthys rent richting de bal. Matthys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leuven - shitterpool fc 0:2

76e minuut.
Museeuw probeert naar een medespeler te passen. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier speelt de bal door. Matthys is nu in balbezit. Matthys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leuven 45%, shitterpool fc 55%.
Leuven - shitterpool fc 0:2