Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:10
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.04
  • Stadion: The Indie
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7570
The Hotspur F.C. Moloko
Cerberus Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Verger passt de bal zonder na te denken. Paloharju rent richting de bal. Claessens verovert de bal door een tackle van achteren. Verger rent richting de bal. Verger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lauwers heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger haalt uit met een fantastische trap. Vermeiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Steegmans geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lembrechts de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince rent richting de bal. Deprince geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 1:0

8e minuut.
De Decker kopt de bal weg. Deprince is nu in balbezit. Deprince met een sublieme pass. Paloharju heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju haalt uit met een fantastische trap. Vermeiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Deprince geeft een lange en hoge pass. Verger heeft problemen om de bal te vangen. Paloharju rent richting de bal. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Cosyn de bal. Wytynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wytynck passt de bal zonder na te denken. Paloharju rent richting de bal. Paloharju schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 3:0

12e minuut.
Claessens met een sublieme pass. Eeken geeft een hoge lob. Vizcarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Verger de bal. Wytynck geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gaţu geeft een hoge lob. Claessens heeft problemen om de bal te vangen. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 4:0

31e minuut.
Lauwers is nu in balbezit. Paloharju onderschept slim de pass. Paloharju met een sublieme pass. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 5:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert De Decker de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deprince zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paloharju rent richting de bal. Paloharju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Paloharju is nu in balbezit. Paloharju passt de bal zonder na te denken. Vermeiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Verger is nu in balbezit. Verger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 6:0

41e minuut.
Vizcarra probeert naar een medespeler te passen. Paloharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloharju passt de bal met de wreef. Verger rent richting de bal. Verger draait met de bal, schiet en ... Vermeiren bokst de bal weg. Verger rent richting de bal. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 7:0

42e minuut.
Imschoot met een sublieme pass. Klungelig pakt Lembrechts de bal. Cosyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger verovert de bal door een tackle van achteren. Verger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hotspur 14%, F.C. Moloko 86%.
The Hotspur - F.C. Moloko 8:0

48e minuut.
Daar is Cosyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosyn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Decker de bal. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Deprince geeft de bal voor. Paloharju kopt de bal weg. Lauwers heeft problemen om de bal te vangen. Verger is nu in balbezit. Verger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 9:0

51e minuut.
Wytynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager is nu in balbezit. Wytynck speelt de bal door. Verger is nu in balbezit. Verger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dhuinslager kopt de bal weg. De Decker is nu in balbezit. De Decker geeft de bal voor. Verger bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 10:0

66e minuut.
Claessens kopt de bal weg. Eeken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verger is nu in balbezit. Verger draait met de bal, schiet en ... Vermeiren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 11:0

68e minuut.
Vermeiren met een harde bal richting middenveld. Deprince is nu in balbezit. Deprince geeft de bal voor. Paloharju rent richting de bal. Paloharju haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dhuinslager passt de bal in één keer door. Scandurra geeft een lange en hoge pass. Claessens kopt de bal weg. Wytynck is nu in balbezit. Wytynck speelt de bal door. Paal!

81e minuut.
Steegmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince verovert de bal door een tackle van achteren. Deprince geeft een lange en hoge pass. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju haalt uit met een fantastische trap. Vermeiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fontanari trapt de bal weg van het doel. Verger kopt de bal weg. Paloharju is nu in balbezit. Paloharju schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hotspur - F.C. Moloko 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hotspur 18%, F.C. Moloko 82%.
The Hotspur - F.C. Moloko 12:0