Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit PELT VV
433 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41.2
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Bertjens met een snelle inworp. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen draait met de bal, schiet en ... Bockstael maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Fubá is nu in balbezit. Fubá geeft een lange en hoge pass. Bertjens kopt de bal weg. Valdez rent richting de bal. Valdez geeft de bal voor. Paal! Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:1

9e minuut.
Garber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lentz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dewez is nu in balbezit. Dewez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bertjens geeft de bal voor. Renquin rent richting de bal. Renquin passt de bal zonder na te denken. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Araujo speelt de bal door. Renquin rent richting de bal. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ... Bockstael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:2

30e minuut.
Kuypers is nu in balbezit. Renquin onderschept slim de pass. Renquin met een sublieme pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Bockstael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:3

34e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Staen de bal. Van Staen draait met de bal, schiet en ... Gumienny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Liakopoulos kopt de bal weg. Fubá geeft een hoge lob. Gumienny controleert de bal met de borst. Van Staen rent richting de bal. Van Staen haalt uit met een fantastische trap. Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gumienny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kervyn de Lettenhove komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bertjens geeft een hoge lob. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen passt de bal zonder na te denken. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Van Staen passt de bal in één keer door. Renquin rent richting de bal. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 72%, PELT VV 28%.
Groen - Wit - PELT VV 0:3

48e minuut.
Araujo speelt de bal door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez met een sublieme pass. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Renquin rent richting de bal. Kuypers speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:4

51e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal zonder na te denken. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen schiet op doel. Bockstael werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Lentz passt de bal zonder na te denken. Renquin rent richting de bal. Renquin speelt de bal door. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fubá probeert naar een medespeler te passen. Renquin controleert de bal met de borst. Renquin passt de bal in één keer door. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen haalt uit met een fantastische trap. Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Van Staen de bal. Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Van Staen verovert de bal door een tackle van achteren. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Valdez de bal. Tammenol geeft een hoge lob. Fubá probeert naar een medespeler te passen. Van Staen rent richting de bal. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:6

63e minuut.
Kervyn de Lettenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Kervyn de Lettenhove geeft een hoge lob. Renquin kopt de bal weg. Van Staen rent richting de bal. Van Staen draait met de bal, schiet en ... Bockstael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Benteke probeert naar een medespeler te passen. Renquin is nu in balbezit. Renquin passt de bal met de wreef. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kuypers is nu in balbezit. Renquin verovert de bal door een tackle van achteren. Renquin probeert naar een medespeler te passen. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:7

76e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez geeft een lange en hoge pass. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen schiet op doel. Kervyn de Lettenhove probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tammenol geeft een hoge lob. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal in één keer door. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen schiet op doel. Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - PELT VV 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 66%, PELT VV 34%.
Groen - Wit - PELT VV 0:8