Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia Anzegem HO Kermt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lentz met de inworp. Verkoppen speelt de bal door. Stassin rent richting de bal. Van Halme onderschept slim de pass. Van Halme geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wicke de bal. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel. Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - HO Kermt 0:1

18e minuut.
Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf passt de bal zonder na te denken. Rym is nu in balbezit. Henderyckx onderschept slim de pass. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkoppen. Rombaut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bracke met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Sterchele de bal. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterchele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sterchele krijgt een gele kaart. Henderyckx wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Henderyckx kan niet meer verder spelen. Verkammen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Anzegem 57%, HO Kermt 43%.
Olympia Anzegem - HO Kermt 0:1

46e minuut.
Daar is Bracke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkoppen is nu in balbezit. Gallet speelt de bal door. Peels is nu in balbezit. Peels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Menschaert trapt de bal weg van het doel. Verkoppen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malego. Verkoppen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Verkoppen kan niet meer verder spelen. Puylaert komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lentz is nu in balbezit. Lentz probeert naar een medespeler te passen. Sterchele geeft een hoge lob. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Anzegem 61%, HO Kermt 39%.
Olympia Anzegem - HO Kermt 0:1