Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKBeveren FC Bavvi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butaeye met een snelle inworp. Leblond is nu in balbezit. De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dierick geeft de bal voor. Pardonne kopt de bal weg. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez haalt uit met een fantastische trap. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKBeveren - FC Bavvi 1:0

12e minuut.
Van Hoof speelt de bal door. Pardonne rent richting de bal. Pardonne probeert naar een medespeler te passen. Wattez rent richting de bal. Wattez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardonne onderschept slim de pass. Pardonne met een sublieme pass. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dossche heeft problemen om de bal te vangen. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans haalt uit met een fantastische trap. Flamand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Van Hoecke passt de bal met de wreef. Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Simpelaere zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, De Simpelaere moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Simpelaere schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Pardonne rent richting de bal. Lahaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pardonne raakt geblesseerd tijdens het duel. Dossche met een snel genomen vrije trap. Spruyt rent richting de bal. Wattez onderschept slim de pass. Wattez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leblond met een sublieme pass. Pardonne is nu in balbezit. Claessens rent richting de bal. Pardonne onderschept slim de pass. Pardonne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblond passt de bal in één keer door. Pardonne is nu in balbezit. Pardonne schiet op doel. Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKBeveren - FC Bavvi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKBeveren 52%, FC Bavvi 48%.
SKBeveren - FC Bavvi 2:0

57e minuut.
Dossche is nu in balbezit. Hermans onderschept slim de pass. Dossche is nu in balbezit. Hermans onderschept slim de pass. Hermans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bogaert rent richting de bal. Bogaert speelt de bal door. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKBeveren - FC Bavvi 3:0

67e minuut.
Van Hoof met de inworp. Leblond met een sublieme pass. Wattez rent richting de bal. Wattez draait met de bal, schiet en ... Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKBeveren - FC Bavvi 4:0

70e minuut.
Dossche is nu in balbezit. Dossche passt de bal met de wreef. Van Looveren is nu in balbezit. Wattez onderschept slim de pass. Wattez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardonne onderschept slim de pass. Pardonne probeert naar een medespeler te passen. Wattez rent richting de bal. Wattez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser speelt de bal door. Pardonne met een sublieme pass. Wattez rent richting de bal. Wattez schiet op doel. Martin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKBeveren 47%, FC Bavvi 53%.
SKBeveren - FC Bavvi 4:0