Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bavvi Fc angwin
Normal Tactiek redding
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Trandafir de bal. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir schiet op doel. Spruyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Mpenza neemt de hoekschop. Trandafir kopt de bal weg. Daar is Lahaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Heldt speelt de bal door. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski speelt de bal door. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trandafir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:1

5e minuut.
Kalajdžisalihović probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Timmermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski onderschept slim de pass. Kurnatowski passt de bal zonder na te denken. Martin bokst de bal weg. Trandafir rent richting de bal. Trandafir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Heldt kopt de bal weg. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe probeert naar een medespeler te passen. Kurnatowski probeert de bal met de borst te controleren. Kurnatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:2

11e minuut.
Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski passt de bal met de wreef. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel. Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:3

15e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe maakt een afschuwelijke overtreding. Trandafir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heldt met een snel genomen vrije trap. Trandafir krijgt zijn hoofd ertegen. Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Heldt kopt de bal weg. Bogaert heeft problemen om de bal te vangen. Trandafir rent richting de bal. Trandafir haalt uit met een fantastische trap. Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:4

19e minuut.
Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Trandafir passt de bal met de wreef. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ... Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:5

20e minuut.
Callewaert passt de bal zonder na te denken. Burcă rent richting de bal. Burcă met een sublieme pass. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:6

24e minuut.
Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willma is nu in balbezit. Willma probeert naar een medespeler te passen. Heldt rent richting de bal. Heldt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mpenza is nu in balbezit. Mpenza passt de bal met de wreef. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel. Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:7

27e minuut.
Lahaye is nu in balbezit. Kurnatowski onderschept slim de pass. Kurnatowski schiet op doel. Dejonghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burcă geeft een lange en hoge pass. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trandafir krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kurnatowski passt de bal zonder na te denken. Heldt is nu in balbezit. Heldt passt de bal in één keer door. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Willma passt de bal met de wreef. Burcă is nu in balbezit. Burcă geeft een lange en hoge pass. Trandafir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:8

34e minuut.
Heldt kopt de bal weg. Mpenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpenza geeft de bal voor. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:9

36e minuut.
Trandafir rent richting de bal. Trandafir passt de bal zonder na te denken. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:10

39e minuut.
Burcă verovert de bal door een tackle van achteren. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski passt de bal zonder na te denken. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Heldt is nu in balbezit. Hermans begaat een overtreding. Heldt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Heldt kopt de bal weg. Daar is Mpenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Claessens zijn tegenspeler op de grond. Claessens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bavvi 78%, Fc angwin 22%.
FC Bavvi - Fc angwin 0:10

53e minuut.
Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Spruyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trandafir krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Burcă geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Dejonghe trapt de bal weg. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mpenza met een snelle inworp. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal zonder na te denken. Kurnatowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurnatowski schiet op doel. Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:11

71e minuut.
Heldt probeert naar een medespeler te passen. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruyt is nu in balbezit. Trandafir onderschept slim de pass. Trandafir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă geeft een hoge lob. Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:12

75e minuut.
Willma passt de bal in één keer door. Burcă is nu in balbezit. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Burcă passt de bal zonder na te denken. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - Fc angwin 0:13

79e minuut.
Mpenza met een snelle inworp. Trandafir controleert de bal met de borst. Trandafir geeft een hoge lob. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Kurnatowski de bal. Kurnatowski met een sublieme pass. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bogaert is nu in balbezit. Kurnatowski onderschept slim de pass. Kurnatowski met een sublieme pass. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Trandafir de bal. Spruyt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trandafir raakt geblesseerd tijdens het duel. Spruyt geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurnatowski neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ... Martin bokst de bal weg.

90e minuut.
Dejonghe is nu in balbezit. Heldt verovert de bal door een tackle van achteren. Heldt speelt de bal door. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bavvi 80%, Fc angwin 20%.
FC Bavvi - Fc angwin 0:13