Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Malinois FcBruges1891
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Ronsse geeft een hoge lob. Wiggers probeert de bal aan de voet te houden. Luyten verovert de bal door een tackle van achteren. Luyten haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Malinois - FcBruges1891 0:1

17e minuut.
Peutinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Peutinckx geeft een hoge lob. de Beucker heeft problemen om de bal te vangen. De Wandel is nu in balbezit. De Wandel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vandenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Peutinckx geeft de bal voor. Luyten is nu in balbezit. Luyten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Malinois 65%, FcBruges1891 35%.
Avanti Malinois - FcBruges1891 0:1

68e minuut.
Persyn onderschept slim de pass. Persyn passt de bal zonder na te denken. Beutels bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels draait met de bal, schiet en ... Waldack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van de Paar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Inworp. Luyten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helaers is nu in balbezit. Helaers geeft de bal voor. Beutels springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Malinois 59%, FcBruges1891 41%.
Avanti Malinois - FcBruges1891 0:1