Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Standard Grimbergen Eendracht Spa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote geeft een lange en hoge pass. Opdenacker is nu in balbezit. Genechten onderschept slim de pass. Genechten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Menu kopt de bal weg. Bossut speelt de bal door. Groote rent richting de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap. Van de Perre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Eendracht Spa 1:0

17e minuut.
Clerck passt de bal zonder na te denken. Genechten is nu in balbezit. Grymonpréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten verovert de bal door een tackle van achteren. Genechten schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerck geeft de bal voor. Inworp. De Brul met de inworp. Dusalle geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Verbist passt de bal in één keer door. Swartenbroucks rent richting de bal. Swartenbroucks probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Groote is nu in balbezit. Groote probeert naar een medespeler te passen. Crabeels heeft problemen om de bal te vangen. Genechten verovert de bal door een tackle van achteren. Genechten schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert rent richting de bal. Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Standard Grimbergen - Eendracht Spa 1:1

42e minuut.
Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Swartenbroucks rent richting de bal. Groote schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Groote krijgt een gele kaart. Swartenbroucks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Swartenbroucks zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lambert de bal. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Standard Grimbergen 49%, Eendracht Spa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Standard Grimbergen - Eendracht Spa 1:1

53e minuut.
Crabeels kopt de bal weg. Menu speelt de bal door. Klungelig pakt Clerck de bal. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Swartenbroucks passt de bal met de wreef. Dusalle met een sublieme pass. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst schiet op doel. Lambert probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Groote passt de bal met de wreef. Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu speelt de bal door. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Menu probeert naar een medespeler te passen. Bossut rent richting de bal. Bossut passt de bal met de wreef. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Eendracht Spa 2:1

83e minuut.
Rossius is nu in balbezit. Dusalle begaat een overtreding. Rossius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bossut met een snel genomen vrije trap. Genechten is nu in balbezit. Genechten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rossius met een snelle inworp. Klungelig pakt Bossut de bal. Bossut speelt de bal door. Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Claessens probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Standard Grimbergen 50%, Eendracht Spa 50%.
Standard Grimbergen - Eendracht Spa 2:1