Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Belboys Excelsior Mariaburg
3-5-2 tact Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Leterme de bal onder controle te krijgen. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere probeert naar een medespeler te passen. Christiaen rent richting de bal. Christiaen draait met de bal, schiet en ... Dupré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Metsenaere rent richting de bal. Dupré verovert de bal door een tackle van achteren. Dupré speelt de bal door. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Defays met een sublieme pass. Genechten rent richting de bal. Genechten speelt de bal door. Daar is Dupré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dupré raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calewaert komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lanssens geeft de bal voor. Imschoot kopt de bal weg. Dejonghe probeert naar een medespeler te passen. Christiaen rent richting de bal. Christiaen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 41%, Excelsior Mariaburg 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Belboys - Excelsior Mariaburg 0:0

46e minuut.
Leterme probeert naar een medespeler te passen. Delouvroy speelt de bal door. Leroy speelt de bal door. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten schiet op doel. Vander Elst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
De Smet rent richting de bal. De Smet geeft de bal voor. Metsenaere met een sublieme pass. Christiaen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiaen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Defays rent richting de bal. Defays geeft een hoge lob. Lanssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert onderschept slim de pass. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Excelsior Mariaburg 1:0

63e minuut.
Dejonghe geeft een lange en hoge pass. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. De Smet is nu in balbezit. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dierckx is nu in balbezit. Defays is nu in balbezit. Defays probeert naar een medespeler te passen. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 29%, Excelsior Mariaburg 71%.
Racing Belboys - Excelsior Mariaburg 1:0