Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant Germinal Ninove
Loco Loco Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 15.1
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Van Impe speelt de bal door. Veyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt passt de bal zonder na te denken. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 1:0

4e minuut.
Defour geeft de bal voor. Veyt rent richting de bal. Veyt probeert naar een medespeler te passen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Van Brussel speelt de bal door. Klungelig pakt Peiremans de bal. Peiremans passt de bal met de wreef. Veyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Defour met de inworp. Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt verovert de bal door een tackle van achteren. Veyt controleert de bal met de borst. Veyt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mertens geeft de bal voor. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke speelt de bal door. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mertens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel geeft een hoge lob. Veyt rent richting de bal. Veyt draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Van Impe speelt de bal door. Veyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt passt de bal in één keer door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 23%, Germinal Ninove 77%.
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 2:0

46e minuut.
Deprince is nu in balbezit. Deprince geeft een hoge lob. Coster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Defour verovert de bal door een tackle van achteren. Defour geeft de bal voor. Van Dessel heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 3:0

51e minuut.
Van Brussel met de inworp. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe probeert naar een medespeler te passen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Defour met een snelle inworp. Veyt rent richting de bal. Veyt geeft een hoge lob. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 4:0

57e minuut.
Veyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt speelt de bal door. Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 5:0

58e minuut.
Deprince speelt de bal door. Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Veyt verovert de bal door een tackle van achteren. Veyt schiet op doel. Creyne bokst de bal weg.

61e minuut.
Veyt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vliegher komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Coster kan de bal niet met de borst controleren. Vliegher is nu in balbezit. Vliegher geeft de bal voor. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Creyne bokst de bal weg. Vliegher is nu in balbezit. Vliegher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 6:0

65e minuut.
Bevernage rent richting de bal. Vliegher verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 7:0

75e minuut.
Van de Capelle geeft de bal voor. Van Dael is nu in balbezit. Van Dael probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bisschop de bal. Bisschop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Defour geeft de bal voor. Creyne speelt de bal door. Deprince speelt de bal door. Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 30%, Germinal Ninove 70%.
Lokomotiv Veldkant - Germinal Ninove 7:1