Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRC Charleroi Akhmat Antwerpen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Clappaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joliet. Joliet krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Noortgate is nu in balbezit. Goffin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noortgate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neiring met een snel genomen vrije trap. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Renquin rent richting de bal. Polders is nu in balbezit. Polders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - Akhmat Antwerpen 0:1

32e minuut.
Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders passt de bal zonder na te denken. Renquin is nu in balbezit. Renquin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dekelver de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRC Charleroi 65%, Akhmat Antwerpen 35%.
KRC Charleroi - Akhmat Antwerpen 0:1

48e minuut.
Neiring geeft een lange en hoge pass. Martic probeert de bal aan de voet te houden. Polders probeert naar een medespeler te passen. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRC Charleroi 46%, Akhmat Antwerpen 54%.
KRC Charleroi - Akhmat Antwerpen 0:1