Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikingur Reykjavik SenOHL
3-5-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloskov-Rodosskij verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij geeft de bal voor. Ülküsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 1:0

11e minuut.
Koloskov-Rodosskij geeft de bal voor. Swerdtfegers probeert de bal met de borst te controleren. Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy draait met de bal, schiet en ... Verbeek onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Devlies passt de bal met de wreef. Cabała geeft een hoge lob. Prijck kopt de bal weg. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Koloskov-Rodosskij geeft een hoge lob. Prijck rent richting de bal. Prijck passt de bal zonder na te denken. Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 2:0

18e minuut.
Verbeek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Prijck de bal onder controle te krijgen. Devlies speelt de bal door. Ülküsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ülküsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 3:0

23e minuut.
Devlies rent richting de bal. Devlies passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verbeek de bal. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel. Vossen bokst de bal weg.

24e minuut.
Moţatu neemt de hoekschop. Czerkawski kopt de bal weg. Daar is Verbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Koloskov-Rodosskij verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij probeert naar een medespeler te passen. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloskov-Rodosskij geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verbeek de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski rent richting de bal. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy schiet op doel. Vossen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Swerdtfegers de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 21%, SenOHL 79%.
Vikingur Reykjavik - SenOHL 4:0

53e minuut.
Jurion geeft een lange en hoge pass. Swerdtfegers is nu in balbezit. Ülküsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ülküsoy krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Devlies kopt de bal weg. Verbeek heeft problemen om de bal te vangen. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 5:0

61e minuut.
Prijck is nu in balbezit. Czerkawski geeft de bal voor. Ülküsoy rent richting de bal. Ülküsoy schiet op doel. Vossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 6:0

62e minuut.
Ülküsoy onderschept slim de pass. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski speelt de bal door. Ülküsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülküsoy draait met de bal, schiet en ... Vossen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Daar is Faucompret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynggaard is nu in balbezit. Lynggaard passt de bal zonder na te denken. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Daar is Prijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - SenOHL 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 38%, SenOHL 62%.
Vikingur Reykjavik - SenOHL 7:0