Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEG Dendermonde Vikingur Reykjavik
Normal Tactiek 3-5-2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Umans geeft de bal voor. Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu passt de bal met de wreef. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Steegmans speelt de bal door. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski passt de bal in één keer door. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
van Wijnsberghe trapt de bal weg van het doel. Devlies kopt de bal weg. Cosyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jurion is nu in balbezit. Steegmans verovert de bal door een tackle van achteren. Steegmans speelt de bal door. Pauwels rent richting de bal. Pauwels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEG Dendermonde 72%, Vikingur Reykjavik 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEG Dendermonde - Vikingur Reykjavik 0:0

57e minuut.
Prijck schiet op doel. Na een snelle pass probeert Devlies de bal onder controle te krijgen. Ducruet is nu in balbezit. Devlies bereikt de bal nog maar net als eerste. Devlies geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Prijck de bal onder controle te krijgen. Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Geerts zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Geerts moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Geerts schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Coster roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Coster kan niet meer verder spelen. Ülküsoy komt het veld opgelopen. Czerkawski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cosyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koloskov-Rodosskij met de inworp. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ülküsoy rent richting de bal. Ülküsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - Vikingur Reykjavik 0:1

84e minuut.
Koloskov-Rodosskij met de inworp. Devlies probeert naar een medespeler te passen. Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy schiet op doel. van Wijnsberghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - Vikingur Reykjavik 0:2

89e minuut.
van Wijnsberghe trapt de bal weg. Klungelig pakt Czerkawski de bal. Czerkawski met een sublieme pass. Daar is Ülküsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülküsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cosyn met een harde bal richting middenveld. Lynggaard kopt de bal weg. Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. Koloskov-Rodosskij geeft een hoge lob. Ülküsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEG Dendermonde 81%, Vikingur Reykjavik 19%.
KEG Dendermonde - Vikingur Reykjavik 0:2