Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Although no123 Vikingur Reykjavik
Normal Tactiek 3-5-2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Cabała geeft een hoge lob. Czerkawski speelt de bal door. Lemishko speelt de bal door. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 0:1

5e minuut.
Lemishko is nu in balbezit. Lemishko passt de bal zonder na te denken. Gellera heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 0:2

7e minuut.
Khánh Minh onderschept slim de pass. Khánh Minh met een sublieme pass. Luzac is nu in balbezit. Luzac geeft de bal voor. Lejeune springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzac speelt de bal door. Lemishko met een sublieme pass. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Nilis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 0:3

18e minuut.
Luzac is nu in balbezit. Woodburn verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn passt de bal in één keer door. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel. Nilis bokst de bal weg.

23e minuut.
Koloskov-Rodosskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloskov-Rodosskij passt de bal met de wreef. Luzac heeft problemen om de bal te vangen. Lemishko rent richting de bal. Lemishko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nilis trapt de bal weg van het doel. Czerkawski met een sublieme pass. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek geeft een hoge lob. Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Troonen geeft een hoge lob. Daar is Luzac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemishko begaat een overtreding. Lemishko krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gellera geeft een lange en hoge pass. Koloskov-Rodosskij speelt de bal door. Khánh Minh geeft een hoge lob. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Khánh Minh passt de bal met de wreef. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko passt de bal zonder na te denken. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 0:4

42e minuut.
Lasek rent richting de bal. Cabała maakt een afschuwelijke overtreding. Lasek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gellera met een snel genomen vrije trap. Krefta is nu in balbezit. Lejeune verovert de bal door een tackle van achteren. Lejeune schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Although no123 70%, Vikingur Reykjavik 30%.
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:4

48e minuut.
Khánh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Minh geeft een lange en hoge pass. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:5

50e minuut.
Cabała bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabała met een snelle inworp. Khánh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Khánh Minh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Caroso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khánh Minh met een snelle inworp. Woodburn rent richting de bal. Woodburn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Woodburn is nu in balbezit. Woodburn speelt de bal door. Cochez kan de bal niet met de borst controleren. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Khánh Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gellera rent richting de bal. Khánh Minh onderschept slim de pass. Khánh Minh geeft de bal voor. Măgureanu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Koloskov-Rodosskij met een sublieme pass. Czerkawski speelt de bal door. Klungelig pakt De Vlaeminck de bal. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez maakt een afschuwelijke overtreding. Măgureanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Măgureanu met een snel genomen vrije trap. Woodburn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:6

69e minuut.
Woodburn rent richting de bal. Woodburn passt de bal met de wreef. Daar is Luzac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Woodburn rent richting de bal. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Măgureanu is nu in balbezit. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ülküsoy passt de bal met de wreef. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko passt de bal zonder na te denken. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lemishko passt de bal in één keer door. Luzac heeft problemen om de bal te vangen. Luzac met een sublieme pass. Daar is Koloskov-Rodosskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koloskov-Rodosskij geeft de bal voor. Nilis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:7

78e minuut.
Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:8

80e minuut.
Lemishko rent richting de bal. Lemishko passt de bal zonder na te denken. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. Nilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:9

80e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune met een sublieme pass. Czerkawski probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Although no123 79%, Vikingur Reykjavik 21%.
Although no123 - Vikingur Reykjavik 1:10