Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:09
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.07
  • Stadion: aunove Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2852
aunove KEG Dendermonde
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


39e minuut.
Brutsaert verovert de bal door een tackle van achteren. Brutsaert draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cosyn de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hollevoet neemt de hoekschop. van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brutsaert is nu in balbezit. Brutsaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aunove - KEG Dendermonde 1:0

42e minuut.
Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Bulck onderschept slim de pass. Van Bulck passt de bal zonder na te denken. Brutsaert is nu in balbezit. Brutsaert draait met de bal, schiet en ... van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aunove 52%, KEG Dendermonde 48%.
aunove - KEG Dendermonde 1:0

48e minuut.
Vanderspikken passt de bal met de wreef. Goddeeris is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voordeckers. Voordeckers krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tack trapt de bal weg van het doel. Hollevoet kopt de bal weg. Van Loon heeft problemen om de bal te vangen. Van Bulck is nu in balbezit. Van Bulck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Dembele is nu in balbezit. Ducruet verovert de bal door een tackle van achteren. Ducruet speelt de bal door. Dierickx rent richting de bal. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aunove - KEG Dendermonde 1:1

59e minuut.
Vanderspikken probeert de bal aan de voet te houden. Geerts rent richting de bal. Geerts speelt de bal door. Klungelig pakt Brutsaert de bal. Brutsaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Loockx kopt de bal weg. Van Bulck heeft problemen om de bal te vangen. Ducruet probeert naar een medespeler te passen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aunove 55%, KEG Dendermonde 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aunove - KEG Dendermonde 1:1