Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEG Dendermonde aunove
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Geerts geeft een lange en hoge pass. Pauwels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderspikken rent richting de bal. Pauwels onderschept slim de pass. Pauwels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Van Loon probeert naar een medespeler te passen. Loockx rent richting de bal. Loockx geeft de bal voor. Steegmans is nu in balbezit. Steegmans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hollevoet speelt de bal door. Brutsaert is nu in balbezit. Cosyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brutsaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Bulck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. van Wijnsberghe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - aunove 0:1

11e minuut.
Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet geeft een hoge lob. Dembele rent richting de bal. Brutsaert is nu in balbezit. Brutsaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tempels rent richting de bal. Vanderspikken is nu in balbezit. Tempels rent richting de bal. Vanderspikken verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderspikken draait met de bal, schiet en ... Tack bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Tempels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderspikken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderspikken probeert naar een medespeler te passen. Pauwels is nu in balbezit. Pauwels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels passt de bal met de wreef. Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert haalt uit met een fantastische trap. Cosyn probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Mees geeft de bal voor. Inworp. Loockx met een snelle inworp. Vanderspikken rent richting de bal. Vanderspikken geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEG Dendermonde - aunove 1:1

35e minuut.
Pauwels is nu in balbezit. Pauwels passt de bal in één keer door. Brutsaert rent richting de bal. Van Bulck is nu in balbezit. Van Bulck draait met de bal, schiet en ... van Wijnsberghe bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Vanderspikken passt de bal in één keer door. Pauwels is nu in balbezit. Tempels rent richting de bal. Vanderspikken onderschept slim de pass. Vanderspikken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEG Dendermonde 39%, aunove 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEG Dendermonde - aunove 1:1

48e minuut.
Tempels is nu in balbezit. Vanderspikken onderschept slim de pass. Vanderspikken passt de bal zonder na te denken. Pauwels rent richting de bal. Pauwels schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KEG Dendermonde - aunove 2:1

54e minuut.
De Moerlooze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wellens komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Cosyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hollevoet met de inworp. Van Bulck is nu in balbezit. Van Bulck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert haalt uit met een fantastische trap. van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Van Loon passt de bal met de wreef. Vanderspikken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderspikken speelt de bal door. Pauwels bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauwels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Ducruet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Loon rent richting de bal. Hollevoet met een sublieme pass. Pauwels is nu in balbezit. Pauwels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEG Dendermonde 57%, aunove 43%.
KEG Dendermonde - aunove 2:1