Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.08
  • Stadion: WAM Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3090
WAM GDPeniche esports
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Simons onderschept slim de pass. Simons speelt de bal door. Puis probeert naar een medespeler te passen. De Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - GDPeniche esports 0:1

5e minuut.
Vandendriesche rent richting de bal. Lish onderschept slim de pass. De Rop rent richting de bal. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vanderschelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Grün passt de bal in één keer door. Daar is De Rop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish rent richting de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lenaert is nu in balbezit. De Leenheer is nu in balbezit. Puylaert onderschept slim de pass. Lenaert onderschept slim de pass. Lenaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Durinck kopt de bal weg. Inworp. Dheedene met een snelle inworp. Lish is nu in balbezit. Lish geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lenaert rent richting de bal. De Leenheer is nu in balbezit. Lenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer schiet op doel. Paal! Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 52%, GDPeniche esports 48%.
WAM - GDPeniche esports 0:1

53e minuut.
Vandendriesche kopt de bal weg. Spincemaille heeft problemen om de bal te vangen. Lenaert met een sublieme pass. De Leenheer is nu in balbezit. De Leenheer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Puylaert passt de bal in één keer door. Lish rent richting de bal. Lish passt de bal zonder na te denken. De Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lish probeert naar een medespeler te passen. Grün rent richting de bal. Grün passt de bal met de wreef. De Rop is nu in balbezit. De Rop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - GDPeniche esports 0:2

74e minuut.
Ernens onderschept slim de pass. Lenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaert speelt de bal door. De Leenheer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leenheer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vandendriesche geeft een lange en hoge pass. Meeuws is nu in balbezit. De Leenheer is nu in balbezit. Lenaert rent richting de bal. Lenaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 57%, GDPeniche esports 43%.
WAM - GDPeniche esports 0:2