Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Kokerij Chardeneux RSCTHUDINIE
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Goessens is nu in balbezit. Goessens geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stafford de bal onder controle te krijgen. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Habers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers geeft een hoge lob. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Lamelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - RSCTHUDINIE 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coppieters met een snelle inworp. Callaerts rent richting de bal. Vermeiren onderschept slim de pass. Vermeiren geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Van Buyten speelt de bal door. Matthys is nu in balbezit. Vanderheyden rent richting de bal. Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt met een sublieme pass. Coppieters rent richting de bal. Kinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppieters verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeiren rent richting de bal. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap. Inghels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Kokerij Chardeneux - RSCTHUDINIE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 50%, RSCTHUDINIE 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor Kokerij Chardeneux - RSCTHUDINIE 1:1

48e minuut.
Coucquyt verovert de bal door een tackle van achteren. Coucquyt passt de bal zonder na te denken. Vermeiren is nu in balbezit. Vermeiren haalt uit met een fantastische trap. Verelst springt en kopt de bal. Paal!

54e minuut.
Brogno rent richting de bal. Inworp. Brogno met de inworp. Habers is nu in balbezit. Habers geeft een hoge lob. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chadli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - RSCTHUDINIE 2:1

68e minuut.
Hillen onderschept slim de pass. Kinet heeft problemen om de bal te vangen. Kinet passt de bal in één keer door. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten geeft de bal voor. Lamelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - RSCTHUDINIE 3:1

70e minuut.
Kins is nu in balbezit. Kinet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kins. Kinet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kinet kan niet meer verder spelen. Colpaert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 45%, RSCTHUDINIE 55%.
Thor Kokerij Chardeneux - RSCTHUDINIE 3:1