Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Kokerij Chardeneux Charlie`s Macaroni`s
Normal Tactiek Fede A La Mierda
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Simoen kopt de bal weg. Klungelig pakt Degraeve de bal. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers geeft een lange en hoge pass. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Quintijn geeft de bal voor. Inworp. Raeymaeckers met de inworp. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:1

7e minuut.
Malfliet geeft de bal voor. Raeymaeckers is nu in balbezit. Degraeve maakt een afschuwelijke overtreding. Degraeve krijgt een gele kaart. Raeymaeckers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Logason met een snel genomen vrije trap. Grelecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:2

9e minuut.
Matthys geeft een hoge lob. Bentein is nu in balbezit. Bentein speelt de bal door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Raeymaeckers geeft de bal voor. Klungelig pakt Degraeve de bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Goessens onderschept slim de pass. Paal! Raeymaeckers is nu in balbezit. Goessens rent richting de bal. Raeymaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:3

11e minuut.
Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh met een sublieme pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:4

13e minuut.
De Clerck kopt de bal weg. Vandenbergh geeft de bal voor. Klungelig pakt Hillen de bal. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Inghels trapt de bal weg. Malfliet kopt de bal weg. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hillen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malfliet met een snelle inworp. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ducruet heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Inghels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:5

18e minuut.
Van Buyten met een sublieme pass. Chadli heeft problemen om de bal te vangen. Van Buyten rent richting de bal. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:6

20e minuut.
Vandenbergh probeert naar een medespeler te passen. Bentein rent richting de bal. Bentein passt de bal zonder na te denken. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Habers met een snelle inworp. Logason is nu in balbezit. Logason geeft een hoge lob. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:7

28e minuut.
Simoen passt de bal met de wreef. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal zonder na te denken. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh onderschept slim de pass. Vandenbergh geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:8

32e minuut.
Logason rent richting de bal. Logason geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Inghels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Logason bereikt de bal nog maar net als eerste. Logason geeft de bal voor. Klungelig pakt Goessens de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chadli kan de bal niet met de borst controleren. Bentein met een sublieme pass. Malfliet probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:9

43e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers met een sublieme pass. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Inghels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 79%, Charlie`s Macaroni`s 21%.
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:10

48e minuut.
Vandenbergh passt de bal in één keer door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap. Inghels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:11

49e minuut.
Malfliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfliet speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:12

52e minuut.
De Mul geeft de bal voor. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:13

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Grelecki de bal onder controle te krijgen. Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:14

58e minuut.
Bagiński rent richting de bal. Bagiński geeft de bal voor. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:15

60e minuut.
Vandenbergh passt de bal in één keer door. Malfliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen rent richting de bal. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De Mul geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malfliet met een snelle inworp. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh schiet op doel. Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Van Buyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:16

68e minuut.
Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Inghels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:17

70e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:18

73e minuut.
Grelecki draait met de bal, schiet en ... Goessens probeert de bal aan de voet te houden. Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Mul is nu in balbezit. De Mul geeft een hoge lob. Chadli rent richting de bal. Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulikowski geeft een hoge lob. Inghels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bentein met de inworp. Malfliet met een sublieme pass. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:19

83e minuut.
Logason probeert naar een medespeler te passen. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:20

86e minuut.
Habers geeft de bal voor. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal zonder na te denken. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Kokerij Chardeneux 79%, Charlie`s Macaroni`s 21%.
Thor Kokerij Chardeneux - Charlie`s Macaroni`s 0:21