Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Spookegem WAM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Segers verovert de bal door een tackle van achteren. Segers passt de bal in één keer door. Vanhissenhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschueren onderschept slim de pass. Verschueren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ernens passt de bal zonder na te denken. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven verovert de bal door een tackle van achteren. Vreven draait met de bal, schiet en ... Verschueren springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernens is nu in balbezit. Met opzet legt Vreven zijn tegenspeler op de grond. Vreven krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vreven probeert naar een medespeler te passen. Buysse probeert naar een medespeler te passen. Smet met een sublieme pass. Verschueren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschueren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Smet met een sublieme pass. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven passt de bal in één keer door. Verschueren is nu in balbezit. Verschueren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 50%, WAM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Spookegem - WAM 0:0

49e minuut.
Simons met een snelle inworp. Chatelle rent richting de bal. Chatelle geeft de bal voor. Durinck rent richting de bal. Durinck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Goffin rent richting de bal. Goffin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Leenheer de bal. Lenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - WAM 0:1

87e minuut.
Zaman rent richting de bal. Ernens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaman. Zaman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 46%, WAM 54%.
Fc Spookegem - WAM 0:1