Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Lovendegem FC Ajoin
Normal Tactiek Tacktiek
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Millecamps probeert naar een medespeler te passen. Philips is nu in balbezit. Philips passt de bal zonder na te denken. d`Haese rent richting de bal. d`Haese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - FC Ajoin 0:1

7e minuut.
Philips raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dupré komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur met een sublieme pass. Brouckaert is nu in balbezit. d`Haese verovert de bal door een tackle van achteren. d`Haese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
d`Haese is nu in balbezit. d`Haese draait met de bal, schiet en ... Brouckaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laureyns geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meysmans bokst de bal weg. d`Haese maakt een snoekduik en kopt de bal. Meysmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bracke onderschept slim de pass. Bracke speelt de bal door. Van Brussel rent richting de bal. Van Brussel geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Loore de bal. Meysmans bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt van Moeseke de bal. Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel passt de bal zonder na te denken. Bracke is nu in balbezit. Bracke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal zonder na te denken. d`Haese rent richting de bal. d`Haese draait met de bal, schiet en ... Custers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 73%, FC Ajoin 27%.
Rapide Lovendegem - FC Ajoin 0:1

60e minuut.
Van Brussel met de inworp. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur probeert naar een medespeler te passen. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese draait met de bal, schiet en ... Meysmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Baeyens geeft een hoge lob. Van Brussel kopt de bal weg. Daar is Brouckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupré is nu in balbezit. Dupré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Meysmans trapt de bal weg. Laureyns kopt de bal weg. Brouckaert controleert de bal met de borst. Dupré is nu in balbezit. Dupré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Laureyns met een sublieme pass. Van Brussel speelt de bal door. Daar is de Loore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Brouckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel onderschept slim de pass. Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. d`Haese is nu in balbezit. d`Haese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Laureyns onderschept slim de pass. Laureyns passt de bal zonder na te denken. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese haalt uit met een fantastische trap. de Loore probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur speelt de bal door. Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. d`Haese bereikt de bal nog maar net als eerste. d`Haese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 66%, FC Ajoin 34%.
Rapide Lovendegem - FC Ajoin 0:1