Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snoecksisters United Wezet
442 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
16% Spel op eigen helft 84%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen hopeless


6e minuut.
Vandamme is nu in balbezit. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq onderschept slim de pass. Francq schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lambot de bal. Siguel rent richting de bal. Siguel draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Siguel geeft een hoge lob. Schouterden controleert de bal met de borst. Francq rent richting de bal. Francq schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schouterden de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Francq rent richting de bal. Francq draait met de bal, schiet en ... Meerbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rduch neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francq rent richting de bal. Francq schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - United Wezet 1:0

41e minuut.
Strobbe probeert naar een medespeler te passen. Poorter heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nast. Nast krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Francq is nu in balbezit. Siguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambot rent richting de bal. Siguel onderschept slim de pass. Siguel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - United Wezet 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoecksisters 17%, United Wezet 83%.
snoecksisters - United Wezet 2:0

56e minuut.
Siguel probeert de bal met de borst te controleren. Siguel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francq de bal. Siguel rent richting de bal. Siguel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bahçeci geeft een lange en hoge pass. Strobbe kan de bal niet met de borst controleren. Szerc is nu in balbezit. Siguel rent richting de bal. Siguel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Siguel kopt de bal weg. Szerc met een sublieme pass. Van Rijkom rent richting de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - United Wezet 3:0

79e minuut.
Francq haalt uit met een fantastische trap. Nast kopt de bal weg. Schouterden heeft problemen om de bal te vangen. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - United Wezet 4:0

90e minuut.
Ellenberger met een sublieme pass. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast met een sublieme pass. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoecksisters 14%, United Wezet 86%.
snoecksisters - United Wezet 4:0