Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rooigem FC Sercu
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Beutels rent richting de bal. Beutels passt de bal met de wreef. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Calzadilla met een sublieme pass. Beutels bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels schiet op doel. Verhasselt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Sercu 1:0

16e minuut.
Ocean met een snelle inworp. Victoor controleert de bal met de borst. Silvrants tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvrants krijgt een gele kaart. Victoor raakt geblesseerd tijdens het duel. Ocean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verhoeven is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Sercu 2:0

21e minuut.
Merckx rent richting de bal. Merckx passt de bal met de wreef. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beutels bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels draait met de bal, schiet en ... Verhasselt bokst de bal weg. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Sercu 3:0

22e minuut.
Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Henckens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verhoeven. Verhoeven krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Victoor rent richting de bal. Victoor passt de bal in één keer door. Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beutels rent richting de bal. Beutels schiet op doel. Verhasselt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Sercu 4:0

41e minuut.
Van Schepdael kopt de bal weg. Henckens rent richting de bal. Met opzet legt Determe zijn tegenspeler op de grond. Determe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 45%, FC Sercu 55%.
fc rooigem - FC Sercu 4:0

49e minuut.
Inworp. Dermul met de inworp. Victoor probeert de bal met de borst te controleren. Silvrants probeert naar een medespeler te passen. Calzadilla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beutels heeft problemen om de bal te vangen. Beutels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Sercu 5:0

57e minuut.
Calzadilla kopt de bal weg. Victoor speelt de bal door. Dupain heeft problemen om de bal te vangen. Beutels is nu in balbezit. Beutels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rombaut met een snelle inworp. Daar is Leblond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermul is nu in balbezit. Leblond verovert de bal door een tackle van achteren. Leblond geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe geeft een lange en hoge pass. Masson geeft de bal voor. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap. Verhasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ocean is nu in balbezit. Ocean geeft een hoge lob. Verhoeven is nu in balbezit. Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Determe rent richting de bal. Determe geeft de bal voor. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels verovert de bal door een tackle van achteren. Beutels schiet op doel. Verhasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Beutels onderschept slim de pass. Victoor rent richting de bal. Victoor schiet op doel. Verhasselt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ocean is nu in balbezit. Ocean geeft de bal voor. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven draait met de bal, schiet en ... Thomas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - FC Sercu 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 31%, FC Sercu 69%.
fc rooigem - FC Sercu 6:0