Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0001
  • Stadion: FcOlik Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6687
FcOlik MMCodd
Sweep Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 23.9
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Klungelig pakt Dubuś de bal. Šešlija probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - MMCodd 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gumiński met een snelle inworp. Kurzak rent richting de bal. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ziontkowski trapt de bal weg van het doel. Siperco kopt de bal weg. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziontkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Šešlija onderschept slim de pass. Šešlija geeft de bal voor. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Babič bereikt de bal nog maar net als eerste. Babič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šešlija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulaiman geeft de bal voor. Ziontkowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babič onderschept slim de pass. Babič passt de bal met de wreef. Šešlija rent richting de bal. Šešlija geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Weigelt passt de bal in één keer door. Babič rent richting de bal. Babič met een sublieme pass. Sulaiman heeft problemen om de bal te vangen. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - MMCodd 2:0

26e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński speelt de bal door. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babič bereikt de bal nog maar net als eerste. Babič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Kurzak geeft een lange en hoge pass. Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman met een sublieme pass. Babič rent richting de bal. Babič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - MMCodd 3:0

39e minuut.
Kubot heeft problemen om de bal te vangen. Szajdel rent richting de bal. Gowik speelt de bal door. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuzaj geeft een lange en hoge pass. Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lewalski de bal. Babič rent richting de bal. Babič draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Weigelt heeft problemen om de bal te vangen. Weigelt passt de bal met de wreef. Babič bereikt de bal nog maar net als eerste. Babič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cooper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcOlik 29%, MMCodd 71%.
FcOlik - MMCodd 3:0

50e minuut.
Kuzaj is nu in balbezit. Kuzaj passt de bal met de wreef. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper haalt uit met een fantastische trap. Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Weigelt met een sublieme pass. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. Liturgista probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal zonder na te denken. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - MMCodd 4:0

61e minuut.
Costa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cooper onderschept slim de pass. Cooper geeft de bal voor. Daar is Šešlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešlija met een sublieme pass. Kurzak met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - MMCodd 5:0

75e minuut.
Lewalski geeft een hoge lob. Costa met een sublieme pass. Siperco probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kuzaj geeft de bal voor. Gumiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gowik de bal onder controle te krijgen. Cooper rent richting de bal. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Šešlija probeert naar een medespeler te passen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... Ziontkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - MMCodd 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcOlik 31%, MMCodd 69%.
FcOlik - MMCodd 6:0