Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0001
  • Stadion: OKSMaja Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5658
OKSMaja LKS Świt Komorów
532 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 15.6
outstanding Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras geeft een hoge lob. Hevia Obras kopt de bal weg. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin draait met de bal, schiet en ... Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hevia Obras haalt uit met een fantastische trap. Soczewka probeert de bal aan de voet te houden. Kabeláč probeert naar een medespeler te passen. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin draait met de bal, schiet en ... Grycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Juszczyk controleert de bal met de borst. Hevia Obras is nu in balbezit. Wolanik rent richting de bal. Hevia Obras verovert de bal door een tackle van achteren. Hevia Obras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 1:0

18e minuut.
Grundulis is nu in balbezit. Grundulis speelt de bal door. Muchiut speelt de bal door. Jacquin rent richting de bal. Jacquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Grycan trapt de bal weg van het doel. Muchiut probeert de bal aan de voet te houden. Hevia Obras is nu in balbezit. Hevia Obras schiet op doel. Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 2:0

20e minuut.
Kotovenko met een sublieme pass. Hevia Obras bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hevia Obras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hevia Obras legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 3:0

25e minuut.
Kabeláč verovert de bal door een tackle van achteren. Kabeláč geeft een lange en hoge pass. Strzałka heeft problemen om de bal te vangen. Jacquin rent richting de bal. Jacquin haalt uit met een fantastische trap. Grycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hevia Obras heeft problemen om de bal te vangen. Wolanik is nu in balbezit. Hevia Obras verovert de bal door een tackle van achteren. Hevia Obras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vargas Lleras speelt de bal door. Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchiut passt de bal zonder na te denken. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grundulis rent richting de bal. Grundulis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gołembiowski de bal onder controle te krijgen. Hevia Obras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia Obras schiet op doel. Grycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wolanik de bal. Wolanik geeft een hoge lob. Inworp. Grundulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacquin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vargas Lleras heeft problemen om de bal te vangen. Vargas Lleras met een sublieme pass. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 13%, LKS Świt Komorów 87%.
OKSMaja - LKS Świt Komorów 4:0

47e minuut.
Grundulis probeert naar een medespeler te passen. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin geeft de bal voor. Hevia Obras springt en kopt de bal. Grycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 5:0

54e minuut.
Kotovenko rent richting de bal. Kotovenko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jacquin de bal. Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchiut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kabeláč passt de bal met de wreef. Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchiut passt de bal zonder na te denken. Hevia Obras rent richting de bal. Hevia Obras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 6:0

60e minuut.
Fillon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wolanik controleert de bal met de borst. Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchiut passt de bal met de wreef. Fillon is nu in balbezit. Fillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fillon rent richting de bal. Fillon draait met de bal, schiet en ... Grycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Strzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 7:0

65e minuut.
Fillon passt de bal met de wreef. Vargas Lleras rent richting de bal. Vargas Lleras geeft een hoge lob. Jacquin springt en kopt de bal. Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Juszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Vargas Lleras rent richting de bal. Vargas Lleras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fillon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 8:0

68e minuut.
Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos passt de bal met de wreef. Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon onderschept slim de pass. Fillon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fillon met een sublieme pass. Skibicki rent richting de bal. Skibicki geeft een hoge lob. Fillon rent richting de bal. Fillon haalt uit met een fantastische trap. Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotovenko onderschept slim de pass. Kotovenko passt de bal met de wreef. Muchiut rent richting de bal. Muchiut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grundulis geeft een lange en hoge pass. Daar is Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas Lleras is nu in balbezit. Vargas Lleras geeft de bal voor. Muchiut met een sublieme pass. Grycan bokst de bal weg. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 9:0

84e minuut.
Jacquin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grundulis de bal. Grundulis passt de bal met de wreef. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Kotovenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotovenko speelt de bal door. Muchiut speelt de bal door. Fillon is nu in balbezit. Fillon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 10:0

87e minuut.
Jacquin passt de bal zonder na te denken. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon probeert naar een medespeler te passen. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - LKS Świt Komorów 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 19%, LKS Świt Komorów 81%.
OKSMaja - LKS Świt Komorów 11:0