Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0003
  • Stadion: Zyszki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2822
Zyszki MKS Bydgoszcz
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Van Aert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gęsior met een snelle inworp. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Riemel trapt de bal weg. Lawrence kopt de bal weg. Łuczko probeert de bal aan de voet te houden. Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wijas rent richting de bal. Wijas geeft de bal voor. Itäpalo kopt de bal weg. Yekini rent richting de bal. Yekini geeft de bal voor. Nowomiejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tyliński geeft een lange en hoge pass. Van Aert is nu in balbezit. Paszulewicz begaat een overtreding. Paszulewicz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawrence zal de hoekschop nemen. Yekini met een sublieme pass. Daar is Wijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorison is nu in balbezit. Rorison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zyszki - MKS Bydgoszcz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zyszki 38%, MKS Bydgoszcz 62%.
Zyszki - MKS Bydgoszcz 1:0

47e minuut.
Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek speelt de bal door. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft een hoge lob. Van Aert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riemel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riemel met een sublieme pass. Yekini kopt de bal weg. Daar is Janczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorison is nu in balbezit. Rorison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zyszki - MKS Bydgoszcz 2:0

59e minuut.
Tyliński met een sublieme pass. Wlazło rent richting de bal. Itäpalo begaat een overtreding. Itäpalo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pollio kopt de bal weg. Klungelig pakt Paszulewicz de bal. Rorison is nu in balbezit. Rorison draait met de bal, schiet en ... Janczarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yekini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Phúc Nguyên komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Phúc Nguyên geeft een lange en hoge pass. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence passt de bal zonder na te denken. Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Gęsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrali bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrali speelt de bal door. Rorison rent richting de bal. Rorison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zyszki - MKS Bydgoszcz 3:0

72e minuut.
Lisek is nu in balbezit. Phúc Nguyên onderschept slim de pass. Phúc Nguyên passt de bal in één keer door. Rorison rent richting de bal. Rorison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tyliński kopt de bal weg. Pollio rent richting de bal. Pollio geeft een hoge lob. Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorison draait met de bal, schiet en ... Nowomiejski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Nienażarty geeft een lange en hoge pass. Petrali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior begaat een overtreding. Gęsior krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zyszki 43%, MKS Bydgoszcz 57%.
Zyszki - MKS Bydgoszcz 3:0