Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0003
  • Stadion: ROW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2838
ROW T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek 1
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 50.5
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bac rent richting de bal. Tiško verovert de bal door een tackle van achteren. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hanne is nu in balbezit. Väärälehto is nu in balbezit. Hanne rent richting de bal. Hanne schiet op doel. Famowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

6e minuut.
Tomasik geeft een hoge lob. Żwirkowski kopt de bal weg. Incora probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto heeft problemen om de bal te vangen. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hanne geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tiško de bal onder controle te krijgen. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bagiński rent richting de bal. Incora verovert de bal door een tackle van achteren. Incora geeft een lange en hoge pass. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

11e minuut.
Bagiński is nu in balbezit. Bagiński passt de bal met de wreef. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne verovert de bal door een tackle van achteren. Hanne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler geeft een lange en hoge pass. Väärälehto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

20e minuut.
Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško passt de bal met de wreef. Hanne rent richting de bal. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tiško heeft problemen om de bal te vangen. Tiško passt de bal met de wreef. Feddeler met een sublieme pass. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

24e minuut.
Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto onderschept slim de pass. Väärälehto speelt de bal door. Hanne heeft problemen om de bal te vangen. Hanne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Incora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incora passt de bal in één keer door. Hanne rent richting de bal. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto draait met de bal, schiet en ... Famowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Famowski probeert naar een medespeler te passen. Tiško kopt de bal weg. Hanne speelt de bal door. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hanne rent richting de bal. Hanne passt de bal zonder na te denken. Bac is nu in balbezit. Hanne verovert de bal door een tackle van achteren. Hanne haalt uit met een fantastische trap. Famowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Väärälehto rent richting de bal. Hanne is nu in balbezit. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne rent richting de bal. Hanne schiet op doel. Famowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hanne probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto is nu in balbezit. Tiško geeft de bal voor. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

41e minuut.
Väärälehto rent richting de bal. Tiško met een sublieme pass. Hanne is nu in balbezit. Hanne haalt uit met een fantastische trap. Famowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

45e minuut.
Kobusinski passt de bal met de wreef. Incora bereikt de bal nog maar net als eerste. Incora met een sublieme pass. Klungelig pakt Hanne de bal. Hanne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW 89%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 11%.
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

55e minuut.
Incora kopt de bal weg. Kuchar is nu in balbezit. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Incora is nu in balbezit. Incora probeert naar een medespeler te passen. Hanne rent richting de bal. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto schiet op doel. Famowski bokst de bal weg. Hanne is nu in balbezit. Hanne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:7

61e minuut.
Doeltrap. Famowski met een harde bal richting middenveld. Incora kopt de bal weg. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Famowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Feddeler passt de bal met de wreef. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Hanne is nu in balbezit. Hanne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:8

70e minuut.
Hanne is nu in balbezit. Väärälehto rent richting de bal. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto draait met de bal, schiet en ... Famowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Tokmajdo de bal. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:9

71e minuut.
Bagiński is nu in balbezit. Bagiński passt de bal in één keer door. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Hanne rent richting de bal. Hanne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:10

72e minuut.
Piaseczny speelt de bal door. Incora probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto is nu in balbezit. Hanne rent richting de bal. Hanne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:11

76e minuut.
Incora speelt de bal door. Kuchar is nu in balbezit. Kuchar geeft de bal voor. Klungelig pakt Tiško de bal. Tiško geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Hanne is nu in balbezit. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne rent richting de bal. Hanne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tiško speelt de bal door. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne is nu in balbezit. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Famowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feddeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feddeler passt de bal in één keer door. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Incora speelt de bal door. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Famowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:12

86e minuut.
Tokmajdo geeft een hoge lob. Inworp. Feddeler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanne rent richting de bal. Hanne geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tomasik met een sublieme pass. Tiško rent richting de bal. Tiško passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hanne de bal. Hanne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto schiet op doel. Famowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:13

89e minuut.
Tiško met een sublieme pass. Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto begaat een overtreding. Väärälehto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW 87%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 13%.
ROW - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:13