Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ritogejming BBJ Racovia1921
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Słomowski trapt de bal weg van het doel. Bugryn kopt de bal weg. Zambrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jaskólski rent richting de bal. Patas rent richting de bal. Patas speelt de bal door. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patas met een sublieme pass. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki draait met de bal, schiet en ... Domaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Słomowski rent richting de bal. Słomowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślepokura met de inworp. Patas geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - BBJ Racovia1921 1:0

27e minuut.
Bowsza probeert de bal aan de voet te houden. Patas kopt de bal weg. Pobłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobłocki haalt uit met een fantastische trap. Domaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - BBJ Racovia1921 2:0

33e minuut.
Izydor speelt de bal door. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura passt de bal met de wreef. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski geeft een hoge lob. Kieliszek kopt de bal weg. Giesa is nu in balbezit. Giesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ritogejming 44%, BBJ Racovia1921 56%.
Ritogejming - BBJ Racovia1921 2:0

49e minuut.
Bugryn onderschept slim de pass. Szalkowski met een sublieme pass. Patas is nu in balbezit. Patas draait met de bal, schiet en ... Słomowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Giesa geeft een lange en hoge pass. Brzydkowski is nu in balbezit. Brzydkowski passt de bal zonder na te denken. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sulewski passt de bal met de wreef. Patas is nu in balbezit. Patas passt de bal met de wreef. Pobłocki is nu in balbezit. Pobłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ritogejming - BBJ Racovia1921 3:0

76e minuut.
Jaskólski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślepokura met een snelle inworp. Patas is nu in balbezit. Patas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ritogejming 53%, BBJ Racovia1921 47%.
Ritogejming - BBJ Racovia1921 3:0