Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podwodne Kartacze Ccccc23
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Czerniak is nu in balbezit. Rycak verovert de bal door een tackle van achteren. Rycak geeft de bal voor. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Łukomski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukomski passt de bal met de wreef. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Ccccc23 1:0

10e minuut.
Łukomski is nu in balbezit. Buczek verovert de bal door een tackle van achteren. Buczek geeft de bal voor. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel. Krużycki bokst de bal weg.

15e minuut.
Mirwa geeft een lange en hoge pass. Czerniak kopt de bal weg. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Ccccc23 2:0

18e minuut.
Sztramko geeft de bal voor. Daar is Pryliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko is nu in balbezit. Żelazko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Żelazko rent richting de bal. Żelazko passt de bal met de wreef. Brylski is nu in balbezit. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Aleksaderski rent richting de bal. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski speelt de bal door. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gołaszewski onderschept slim de pass. Gołaszewski met een sublieme pass. Świstek probeert naar een medespeler te passen. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak geeft een lange en hoge pass. Sztramko probeert de bal aan de voet te houden. Łukomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukomski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Rycak passt de bal zonder na te denken. Barczewski rent richting de bal. Barczewski passt de bal in één keer door. Dworzecki is nu in balbezit. Dworzecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Czerniak de bal. Rycak is nu in balbezit. Żelazko is nu in balbezit. Żelazko draait met de bal, schiet en ... Brylski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krużycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Kartacze 50%, Ccccc23 50%.
Podwodne Kartacze - Ccccc23 2:0

46e minuut.
Barczewski passt de bal met de wreef. Buczek rent richting de bal. Buczek passt de bal in één keer door. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Ccccc23 3:0

59e minuut.
Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko rent richting de bal. Barczewski is nu in balbezit. Żelazko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rycak met een sublieme pass. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski schiet op doel. Krużycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Kartacze - Ccccc23 3:1

83e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirwa met de inworp. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Kartacze 45%, Ccccc23 55%.
Podwodne Kartacze - Ccccc23 3:1