Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani BBJ Racovia1921
1 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.6 gemiddelde waardering 21.7
tragic Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Giesa verovert de bal door een tackle van achteren. Giesa probeert naar een medespeler te passen. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa verovert de bal door een tackle van achteren. Buffa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepra verovert de bal door een tackle van achteren. Lepra passt de bal in één keer door. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Giesa is nu in balbezit. Lepra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giesa met een snel genomen vrije trap. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - BBJ Racovia1921 0:1

44e minuut.
Jaworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek draait met de bal, schiet en ... Kwasiborski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - BBJ Racovia1921 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 73%, BBJ Racovia1921 27%.
Nieskalani - BBJ Racovia1921 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 61%, BBJ Racovia1921 39%.
Nieskalani - BBJ Racovia1921 0:2