Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0004
  • Stadion: North Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13319
The Power Sun BBJ Racovia1921
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Pataridze geeft een lange en hoge pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Ragel rent richting de bal. Ragel draait met de bal, schiet en ... Zambrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ahumada is nu in balbezit. Ahumada passt de bal zonder na te denken. Ragel rent richting de bal. Ragel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 1:0

8e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Pataridze probeert naar een medespeler te passen. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 2:0

11e minuut.
Ragel is nu in balbezit. Ragel passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. AL Awzai springt en kopt de bal. Domaszewski bokst de bal weg.

15e minuut.
Ragel is nu in balbezit. Ragel haalt uit met een fantastische trap. Zambrowski probeert de bal aan de voet te houden. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ragel is nu in balbezit. Ragel speelt de bal door. Klungelig pakt AL Awzai de bal. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Torres kopt de bal weg. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel onderschept slim de pass. Ragel schiet op doel. Domaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ahumada is nu in balbezit. Ahumada passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een lange en hoge pass. AL Awzai springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Arndt rent richting de bal. Barragán onderschept slim de pass. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ragel de bal. Ragel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Jaworowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada rent richting de bal. Ahumada passt de bal in één keer door. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Manyathi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada met een sublieme pass. Ragel rent richting de bal. Ragel haalt uit met een fantastische trap. Domaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ahumada met een sublieme pass. Zambrowski rent richting de bal. AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Ragel is nu in balbezit. Ragel schiet op doel. Domaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zambrowski de bal. Ragel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel haalt uit met een fantastische trap. Domaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 3:0

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Domaszewski niet meer kan verder spelen. Gadocha komt het veld opgelopen. Kieliszek probeert naar een medespeler te passen. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai onderschept slim de pass. AL Awzai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán speelt de bal door. Zambrowski rent richting de bal. Ragel verovert de bal door een tackle van achteren. Ragel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pataridze met een snelle inworp. Sotirov rent richting de bal. Sotirov geeft een hoge lob. Ragel rent richting de bal. Paal! Zambrowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 4:0

44e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres passt de bal in één keer door. Ragel rent richting de bal. Jaworowski speelt de bal door. Sotirov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 5:0

45e minuut.
Tâlvan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kieliszek passt de bal zonder na te denken. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel verovert de bal door een tackle van achteren. Tâlvan heeft problemen om de bal te vangen. Tâlvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 25%, BBJ Racovia1921 75%.
The Power Sun - BBJ Racovia1921 6:0

46e minuut.
Żymirski rent richting de bal. Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Barragán met een sublieme pass. Ragel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 7:0

51e minuut.
Tâlvan passt de bal zonder na te denken. Pataridze controleert de bal met de borst. Pataridze passt de bal zonder na te denken. Ragel is nu in balbezit. Ragel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 8:0

56e minuut.
Sotirov kopt de bal weg. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán speelt de bal door. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan schiet op doel. Gadocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 9:0

56e minuut.
Kieliszek probeert naar een medespeler te passen. Giesa is nu in balbezit. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Pataridze rent richting de bal. Pataridze geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 10:0

60e minuut.
Arndt is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Ragel is nu in balbezit. Ragel schiet op doel. Gadocha bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cucurull komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Arndt is nu in balbezit. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Arndt onderschept slim de pass. Ragel verovert de bal door een tackle van achteren. Ragel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov passt de bal zonder na te denken. Ragel heeft problemen om de bal te vangen. Ragel draait met de bal, schiet en ... Gadocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 11:0

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słomowski trapt de bal weg van het doel. Ahumada kopt de bal weg. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan haalt uit met een fantastische trap. Gadocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gadocha met een sublieme pass. Sotirov heeft problemen om de bal te vangen. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan draait met de bal, schiet en ... Gadocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ragel rent richting de bal. Ragel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 12:0

86e minuut.
Pataridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataridze geeft een lange en hoge pass. Zambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Ragel rent richting de bal. Ragel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - BBJ Racovia1921 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 16%, BBJ Racovia1921 84%.
The Power Sun - BBJ Racovia1921 13:0