Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dinusie Opole Cats
433 Tactiek 541
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 36.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Szteter is nu in balbezit. Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka speelt de bal door. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stanny is nu in balbezit. Stanny geeft de bal voor. Klungelig pakt Chełminiak de bal. Topka rent richting de bal. Topka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pudysiak met een snelle inworp. Popecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stadnik kan de bal niet met de borst controleren. Veizaga speelt de bal door. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Opole Cats 0:1

41e minuut.
Chełminiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinusie 74%, Opole Cats 26%.
Fc Dinusie - Opole Cats 0:1

50e minuut.
Eidery onderschept slim de pass. Eidery speelt de bal door. Veizaga speelt de bal door. Topka rent richting de bal. Topka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zdun met een sublieme pass. Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szteter geeft een lange en hoge pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogusławski probeert naar een medespeler te passen. Topka kopt de bal weg. Klungelig pakt Delura de bal. Delura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdun onderschept slim de pass. Zdun passt de bal in één keer door. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Opole Cats 0:2

68e minuut.
Delura is nu in balbezit. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura rent richting de bal. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Opole Cats 0:3

75e minuut.
Klungelig pakt Zdun de bal. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Topka rent richting de bal. Topka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel. Bogusławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Opole Cats 0:4

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bogusławski niet meer kan verder spelen. Krzyżaniak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż passt de bal in één keer door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ... Szteter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Morón Vizcaíno kopt de bal weg. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka met een sublieme pass. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Krzyżaniak bokst de bal weg.

83e minuut.
Eidery rent richting de bal. Eidery met een sublieme pass. Veizaga met een sublieme pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szteter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eidery zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Opole Cats 0:5

87e minuut.
Andrade rent richting de bal. Popecki verovert de bal door een tackle van achteren. Popecki passt de bal zonder na te denken. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Junik de bal. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinusie 79%, Opole Cats 21%.
Fc Dinusie - Opole Cats 0:5