Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza GKS Jastrzębie MinasTirith
Kobra2 Tactiek nowa przest.
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 38.2
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Jamieson is nu in balbezit. Jamieson geeft de bal voor. Kojotovski is nu in balbezit. Kojotovski haalt uit met een fantastische trap. Bamberek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 1:0

8e minuut.
Kojotovski onderschept slim de pass. Kojotovski probeert naar een medespeler te passen. Kultashev probeert naar een medespeler te passen. Cornel rent richting de bal. Cornel schiet op doel. Bamberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rytel geeft een lange en hoge pass. Wispelaere speelt de bal door. Cornel kopt de bal weg. Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojotovski draait met de bal, schiet en ... Bamberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Rytel de bal. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Vanjo probeert de bal met de borst te controleren. Teska is nu in balbezit. Teska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Biesiekierski geeft de bal voor. Inworp. Sharadze met de inworp. Maringá rent richting de bal. Maringá geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Genca is nu in balbezit. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel met een sublieme pass. Kojotovski rent richting de bal. Kojotovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 2:0

36e minuut.
Jamieson speelt de bal door. Maringá bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieloch begaat een overtreding. Wieloch krijgt een gele kaart. Maringá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maringá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kojotovski springt en kopt de bal. Bamberek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 51%, MinasTirith 49%.
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 2:0

46e minuut.
Wieloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieloch speelt de bal door. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Bamberek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bamberek speelt de bal door. Jamieson kopt de bal weg. Sharadze met een sublieme pass. Maringá geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kozemčák geeft een hoge lob. Inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teska is nu in balbezit. Teska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kultashev rent richting de bal. Kultashev speelt de bal door. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Bamberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 3:0

55e minuut.
Jamieson geeft een lange en hoge pass. Sharadze is nu in balbezit. Sharadze geeft een hoge lob. Kojotovski springt en kopt de bal. Bamberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 4:0

57e minuut.
Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieloch rent richting de bal. Kojotovski onderschept slim de pass. Cornel rent richting de bal. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Bamberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kojotovski is nu in balbezit. Biesiekierski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kojotovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 5:0

75e minuut.
Jamieson is nu in balbezit. Jamieson geeft een lange en hoge pass. Wieloch probeert de bal aan de voet te houden. Cornel rent richting de bal. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Bamberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een lange en hoge pass. Rytel is nu in balbezit. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Maringá draait met de bal, schiet en ... Wyrwa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laskowik de bal onder controle te krijgen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kultashev rent richting de bal. Kultashev passt de bal in één keer door. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Bamberek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 6:0

86e minuut.
Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąblewski. Kojotovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamieson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kozemčák kopt de bal weg. Maringá heeft problemen om de bal te vangen. Maringá passt de bal in één keer door. Sharadze heeft problemen om de bal te vangen. Sharadze geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 37%, MinasTirith 63%.
Forza GKS Jastrzębie - MinasTirith 6:0